ZETApress

hírportál

Termel már a Mikulásgyár

Szombat déltől gőzerővel dolgozik a Hősök terén a Mikulásgyár. Presser Gábor zeneszerző nyitotta meg a kilencnapos nagyüzemet, majd a támogatókkal együtt jelképesen ő is leeresztett egy ajándékot a kanyargós csúszdán. Közben dolgozott a mini hóágyú, s a hangszórókból karácsonyi dallamok csendültek fel.

A megnyitóra nem jött el mindenki a hétfői szponzorok közül. A BKV-t most is Kiricsi Karola, a SÉGÉCÉ-t meg Zsolnai Endre képviselte ugyan, a Magyar Telekomtól viszont Liptai Gabriella helyett Soós Edina érkezett. Az MPL-től most senki sem jött el, ott volt viszont a Fővárosi Önkormányzattól Demszky Gábor főpolgármester.

Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke igazoltan hiányzott, mert a közeli Bábszínházban egy jótékonysági rendezvényen volt. Őt Kardos István helyettesítette, míg az mtv-től Nagy Tünde érkezett. A moderátor megint Suba János volt a SuperGroup-tól, míg Balázsi Panna újra szólt az ad6kap6 jótékonysági portálról.

A szervezők elmondták, hogy vasárnapig tartós élelmiszereket, mosószereket, könyveket és játékokat várnak ide, és a 16 plázába. Mobilon is küldhetünk adományt, egy hívás 300 forintot ér. A Mikulásgyár közelében mini fenyőerdő készült, s egy alapdíjas, 30 forintos SMS küldésével az egyik karácsonyfa egy percre fényárba borul. Ez az idő elég lehet egy hosszabb SMS megírására is.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. MikulásGyár péntektől | ZETApress

Szóljon hozzá!