ZETApress

hírportál

Vodafone-nal, Széchenyi Kártyával

Egyedülálló együttműködési szerződés aláírására voltunk hivatalosak tegnap délután a Trigránit Fejlesztési Kft. Váci úti irodaházának I. emeleti Marketingtermébe. Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke, Beck György a Vodafone Magyarország Zrt. és Krisán László, a KA-VOSZ vezérigazgatója sajtótájékoztatón ismertette a Vodafone kedvezményes ajánlatát a VOSZ tagok és Széchenyi Kártya Klubtagok részére.

A kedvezményes ajánlat lebonyolításában részt vesz a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Vodafone Magyarország Zrt. a KA-VOSZ Zrt. és az Első Magyar Vállalkozási Kártya Rt. ? röviden EMVK ? is. Lényege, hogy az érintettek ezentúl kedvezményesen telefonálhatnak a Vodafone előfizetőjeként. A hálózaton belül a tagok egymással nulla percdíjjal beszélhetnek, míg a különböző hálózatok ? benne a vezetékesek ? között egységes, másodperc alapú számlázással beszélhetünk a hét bármely napjának bármely órájában. 111 százalékos felhasználhatóságot és havi ezer díjmentes percet is nyújtanak előfizetőiknek.

Demján elnök szeretné, ha a nyolcvan-százezer vállalkozóból mind többen csatlakoznának az akcióhoz, de a magyarok mentalitását, honfitársaink panaszkodását és lustaságát ismerve csak 30-35 százalékos sikerre számít. Szerinte a másik szolgáltatóval kötött hűségnyilatkozatot is érdemes érte felmondani, mert egy készüléken, éves szinten a váltással százezer forint is megtakarítható. Nem csak telefonálni, de internetezni is olcsóbb lesz így az előfizetőiknek. Az első hónap ingyenes lesz, a továbbiak havidíja 4500 forintba kerül. A korlátlan adatforgalom a széles sávon is tartalmaz megkötéseket, de azt az Internet használói amúgy is remekül ismerik.

Az átadott prospektus címoldalán a mclaren-mercedeses Fernando Alonso és Lewis Hamilton együtt használja csapatuk szponzorának, a Vodafone-nak mobiltelefonját. Tökéletes közöttük az összhang, így a felvétel bizonyára régebben készülhetett. Jövőre már valószínűleg nem lesznek együtt, így a cégnek is új reklámarcokat kell választania. A hazai kiadványra magyar sportolókat, válogatott vízilabdázókat ajánlok, hiszen Beck György vezérigazgató rendszeresen feltűnik a Kemény-legények társaságában!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Kásással reklámoz a Vodafone

Szóljon hozzá!