ZETApress

hírportál

Motorola az Operabálon

Tökéletes mestermű arannyal és gyémántokkal: ez a Motorola AURA Diamond Edition. Magyarországra is megérkezett az AURA kollekció legújabb és legragyogóbb darabja. A gyémántokkal ékesített készüléket először élőben a holnapi Operabálon csodálhatják meg a vendégek.

A Motorola bemutatja az AURA ? Diamond kiadását, melyet 18 karátos aranybevonat, 34 valódi gyémánt és zafír-kristály lencse tesz az AURA kollekció legragyogóbb darabjává. Az AURA Diamond telefonban egyesül az AURA védjegyének számító hibátlan kivitelezés a drágakövek és nemesfémek iránti elkötelezettséggel; így jön létre egy igazán elegáns készülék ? tudatta Ruskó Rita.

A 18 karátos arannyal bevont készülék kijelzője körül 30 ragyogó, klasszikus csiszolású gyémánt helyezkedik el. A krémkávé színű, alumínium billentyűzet középpontja a tömör, 18 karátos arany navigációs gomb. A gomb körül iránytű elrendezésben további 4 csillogó gyémánt kapott helyet.

A mobiltelefon tökéletesen kerek kijelzőjét 62 karátos zafír-kristály lencse védi ? ez az egyik legkarcálóbb anyag a földön. A készülékház luxus óráknál használt védőbevonatot kapott, így az AURA Diamond kiadása egyszerre sugall szépséget és erőt.

Mint az AURA kollekció valamennyi darabja, a gyémántokkal ékesített készülék is a kézművesség csúcsa. A kézzel összeszerelt telefon kör alakú kijelzője 16 millió ragyogó színt, 300 dpi felbontással képes megjeleníteni. A nagyszerű formaterv mögött műszaki precizitás és a mechanikai tökéletesség is rejlik; erre a svájci gyártású csapágyak és több mint 700 felhasznált alkatrész a garancia. A Motorola AURA Diamond Edition februárban már kapható a Hivatalos Motorola Szakboltban és a Caprice Exkluzív Ékszerüzletekben.

A Motorola

A név világszerte ismert innovatív kommunikációs megoldásairól és arról a törekvéséről, hogy ezeket a technológiákat folyamatosan fejlessze. Szélessávú kommunikációs hálózatok, vállalati mobil- és közbiztonsági megoldások, HD videó technológiák és mobilkészülékek; a Motorola mindig élen járt a fejlesztésben azért, hogy egyéni, üzleti és kormányzati ügyfeleinek könnyebb és szabadabb kommunikációt biztosítson. A Motorola 2008-as forgalma elérte 30,1 milliárd dollárt.

A mobiltelefonok egyes funkciói a szolgáltató hálózatától és hálózati beállításaitól függnek. Ezen kívül előfordulhat, hogy egyes funkciókat nem aktivált a szolgáltató, és/vagy hálózati beállításai korlátozhatják egyes funkciók működőképességét. A funkciók elérhetőségével és működőképességével kapcsolatban forduljon szolgáltatójához. A fenti jellemzők, funkciók és más termékjellemzők a legfrissebb információkon alapulnak és pontosnak tekinthetők, mindazonáltal a termékjellemzők előzetes értesítés vagy kötelezettség nélküli módosításának jogát fenntartjuk.

A MOTOROLA és a stilizált M embléma be van jegyezve az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyirodájánál. A Bluetooth védjegyek tulajdonosaik tulajdonát képezik, és a Motorola, Inc. engedéllyel használja azokat. Minden más termék- vagy szolgáltatásnév az adott tulajdonosok tulajdonát képezi.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A luxus nem tűnt el, csak átalakult | ZETApress

Szóljon hozzá!