ZETApress

hírportál

Jázmin lett a háziasszony

0918 - Regő 075

Fotó: Lantai József

Felszállt a fehér füst ma délben, a Citadella étteremben. A sorsolással egybekötött harmadik sajtótájékoztatón Regőci Attilától megtudtuk, hogy a XIV. Magyar Borok Útja Rallye háziasszonya Dammak Jázmin lett. Mint még július 24-én kiderült, a tavalyi szépségkirálynő tíz szépséggel versenyzett a szerepért.

Most is, mint minden évben nagyon sok visszatérő vendég vág neki a vetélkedőnek – pl: Bessenyei Péter és Herényi Károly -, idén azonban két új női sztárpáros is megméretteti magát Orosz Barbara – Kis Hegedűs Réka, illetve Dósa Gabi – Szorcsik Viki személyében.

Természetesen idén is a versenyzők között köszönhetjük Mártha Imrét, Győrfi Pált, Bárándy Pétert, Dzurják Józsefet, Radnai Pétert és B. Tóth Lászlót is, akik az első (1996-os) rallye-hoz hasonlóan megint saját autóikkal vághatnak neki az izgalmasnak ígérkező bor(tor)túrának.

A jövő pénteken a Kossuth térről rajtoló rendezvény célja, hogy a közéleti személyiségek, politikusok, sportolók példát mutassanak, hogy az alkoholfogyasztás nem fér meg a vezetéssel, illetve a szabályszerű közlekedés mindannyiunk érdeke legyen. Ez a sajtó nélkül nehezen jutna el az emberekhez, de Végvári Tibor sajtófőnök tesz róla, hogy minél több helyre eljusson a verseny legfontosabb küldetése. Fotóink Lantai József felvételei.

A mai sajtótájékoztatón nem is a mennyiséggel, inkább a minőséggel volt a baj. Sokan eljöttek – néhányan csak az ebédre érkeztek -, s akadt “kolléga”, akit még kiskorú gyermeke is elkísért. Még szerencse, hogy ő nem kóstolt bele az egri borokba! A meghívottak egyébként egy-egy üveggel is kaptak távozáskor, míg a hívatlanoknak be kellett érniük a helyben fogyasztással. Igaz, az élelmesebbek az asztal alatt az otthonról hozott üvegükbe öntötték a finom nedűt, s akadt, aki az üres helyre is kikérte az ebédet, csak hogy repetázhasson!

[nggallery id=12]

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Borisszák a Citadellán | ZETApress

Szóljon hozzá!