ZETApress

hírportál

Nem lett reváns Pekingért

Nem a legjobban sikerült férfi vízilabdázóink második mérkőzése tegnap Egerben, a III. Nemzetközi Volvo Kupán. Hiába vezettünk 4:2-re, 5:4-re és 9:8-ra a negyedek után, végül a szerbek 11:11-re hozták a mérkőzést. A másik találkozón a románok 8:7-re verték az amerikaiakat. A mai záró kör előtt 4 ponttal állunk az élen a szerbekkel együtt a pénteken legyőzött 3 pontos románok és a pontnélküli amerikaiak előtt.

Gólnélküli első félidők

A Soproni Liga tegnap lejátszott hat mérkőzésének első félidejében nem zörgött a háló. A Diósgyőr?Honvéd és a Paks?Kaposvár mérkőzésen a másodikban sem. Otthon az MTK 3:0-ra verte a Vasast, az Újpest 2:0-ra a Siófokot, a ZTE meg 2:1-re a REAC-ot. Az egyetlen vendéggyőzelem Nyíregyházán született, ahol a Haladás 2:0-ra diadalmaskodott. Megérkezett a tavasz az NB II-be is. A Keleti-csoportban a Fradi 4:0-s félidő után 7:0-ra verte Tökölt Csepelen, így továbbra is biztosan vezet a táblázaton.

Bedák Zsolt boksz-bajnok lett

Maximális menetszám, maximális siker ? így lehetne jellemezni a Bedák testvérek szombati, drezdai estjét. Az idősebb fivér, Zsolt (13?0, 3) meccsét 12 felvonásra tervezték a spanyol-kolumbiai Franklin Teran (27?3, 21) ellen, holott eddig sosem töltött tíznél többet a ringben. A kispehelysúlyú Európa-bajnoki koronáért egyszer padlóztatta is egy balhoroggal riválisát, majd az egyhangú pontozással megnyert első cím-mérkőzése után Kovács KOKO István adta rá a WBO frissiben kreált övét.

Öccse, a légsúlyú Pál (3?0, 2) Kemal Plavcit (3?26, 1) űzte négy meneten át, s bár korábbi két találkozójával ? illetve fivére 2007-es budapesti produkciójával ? ellentétben nem tudta idő előtt megadásra kényszeríteni ellenfelét, győzelme egy percig sem forgott veszélyben.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Elúszott a Volvo Kupa

Szóljon hozzá!