ZETApress

hírportál

Eredményes tesztelés

A csütörtöki esőnap után eredményesen zárult a 3. nap. Talmácsi Gáboron és Stefano Favaron túl, a csapat (TEY Racing Team) is maximálisan elégedett volt Peti és Alen pénteki teljesítményével, ami végre egész nap folyt és az időjárás nem húzta keresztbe a terveket ? tudatta Sajtószolgálatuk.

Nem kényeztette el az idő a két motorost, hiszen elég hideg volt. Az aszfalt hőmérséklete csupán 12 fok körül mozgott, azonban a szél a két nappal ezelőttihez képest csak nagyobbacska szellő fokozatban volt jelen. Mindketten keményen belehúztak, és amennyit csak tudtak, motoron töltöttek. Peti 85 kört, míg Alen 70 kört teljesített és nagyot léptek előre.

Örülök, hogy ma végre egy rendes tesztnapon vagyunk túl, bár az időjárás most sem volt az igazi. Ehhez képest azonban folyamatosan sikerült javítanom a köridőkön, és egyre jobbak lettek a beállítások. Eredményes gyakorláson vagyunk túl és úgy érzem, hogy hozni tudtam azt a formámat, amit terveztem, amit vártam magamtól ? nyilatkozta Sebestyén Péter.

A lehetőségeimhez képest sikerült kihoznom magamból és a motoromból is a legtöbbet. Egyelőre nem az időre koncentráltam, hanem igyekeztünk az én vezetési stílusomhoz állítani a gépet, ami úgy érzem egyre jobban sikerült. Fizikailag teljesen rendben vagyok, szerencsére a tavaly év végi csuklótörésem sem hátráltatott a munkában. Nagyon várom a folytatást ? mondta el Györfi Alen.

Nagyon elégedett vagyok mindkét versenyzővel. Nagyon gyors ütemben fejlődnek, pontosan tudják, hogy mik a feladataik, és ami nagyon fontos, hogy rendkívül jól együttműködnek, lehet velük nagyon komolyan dolgozni. Elsőre nem is vártunk ilyen eredményeket, de örülök, hogy ilyen kellemes meglepetést okoztak az egész csapat számára ? értékelt Ruiz Gomez Jose Manuel csapatfőnök.

Csak jókat tudok mondani Peti és Alen munkájáról. Mindketten nagyon keményen dolgoztak, végig koncentráltak és törekedtek arra, hogy kihozzák magukból a maximumot. A nap végén büszkén hallgattam a csapatfőnök értékelését, ami mindnyájunknak megadja a kellő lendületet, motivációt a folytatáshoz, várva a következő tesztelést, aminek tervezett dátuma március 23-a ? mondta el Roberto Favaro menedzser.

A csapatfőnök értékelésén túl illetve azzal kapcsolatban mit is mondhatnék? Stefanoval közösen mi már régóta tudjuk, hogy két igen tehetséges versenyzőről van szó, akiket érdemes segíteni, támogatni. Sajnálom, hogy az első két napot kissé beárnyékolta az időjárás, de ma sokat haladtak előre. Én is mindig azt szoktam mondani, hogy az a legjobb, ha lépésről lépésre haladunk a cél felé, és ha már megvan a helyes irány, akkor már nagy baj nem lehet ? értékelte Talmácsi Gábor a látottakat.

Előzött a 18-ik forduló

A DTV kamerái előtt este a 18. ? sorrendben a 17. ? forduló nyitómérkőzésén, a Debrecen Fehérváron 1:0-ra győzte le vendéglátóját a Soproni Ligában. Mint köztudott, az elmúlt hétvégén az időjárás viszontagságai miatt bizonytalan időre elmaradt a 17. forduló. Nem tudni még, hogy a 18-ikon kívül mennyi fogja még megelőzni. Nem csak az a nyolc, hanem a 16. fordulóból további két mérkőzés is később lesz lejátszva.

Jól kezdtünk a Volán Kupán

Tegnap este az egri Bitskey Aladár Fedett Uszodában férfi vízilabda-válogatottunk 9:4-re győzte le Romániát. Mielőtt a vízbe szálltunk, az olimpiai bronzérmes szerbek 11:5-re verték meg az ezüstös amerikaiakat a Sport1 kamerái előtt.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Nem lett reváns Pekingért
  2. ZETApress » Ismét tesztelnek a fiatalok

Szóljon hozzá!