ZETApress

hírportál

Ismét tesztelnek a fiatalok

A Faster Management két pártfogoltja a spanyol bajnokság megkezdése előtt ismét két újabb napi teszteléssel készülhet a versenysorozatra az albacete-i pályán. Tegnap reggel még 13-14 fokos volt az aszfalt, de délutánra melegebb lett, így kedvező időjárási körülmények között folyhatott a munka ? tudatta a menedzsment.

Egyetlen zavaró tényező hátráltatta a két magyar pilótát: több mint száz motoros, köztük számos amatőr kapott engedélyt, hogy a pályán körözhessen, ami időnként akadályozta Petit és Alent. De ennek ellenére eredményes volt a munka a TEY Racing Team tagjai számára, hiszen mindkettejük 70-70 kört teljesített. A tesztelés vasárnap folytatódik.

Elégedett vagyok. Folyamatosan finomítottunk a beállításokon, úgy érzem jó úton haladunk, és sikerült kihoznom magamból azt, amit terveztem. A motor teljesítménye gyengébb volt, mint az előző gyakorláson, de ezen holnapra a szerelőimmel mindenképpen szeretnénk javítani ? nyilatkozta Sebestyén Péter.

A motorbeállítások már rendben vannak, most inkább a futómű beállításival gyűlt meg a bajunk, a kanyarokban nem tudok úgy menni, úgy fordulni, ahogyan szeretnék, ahogyan kellene. Holnap kipróbálunk egy teljesen másfajta beállítást ? nyilatkozta Györfi Alen.

Nem csak én, hanem a csapat is elégedett a fiúk teljesítményével, keményen dolgoztak. Lesz egy megbeszélés a teammel a holnapi folytatással kapcsolatban, mely során kielemezzük a mai adatokat és egyeztetésre kerül, hogy vasárnap milyen irányba menjünk tovább ? mondta el Roberto Favaro.

Nagyon jó dolog, hogy Peti és Alen is ilyen sok kört tudott ma menni, hiszen nagyon fontos számukra, hogy minél jobban megismerjék a motort, érezzék, hogy egy-egy apró beállításnak milyen hatásai vannak. Mindketten keményen dolgoznak, odafigyelnek a feladataikra. A holnap egy újabb nap lesz számukra, amikor tovább fejlődhetnek ? értékelte Talmácsi Gábor a látottakat.

Kikapott a Loki

Pénteken a 20. forduló nyitómérkőzésén a Debrecen 2:0-ra kikapott Újpesten, így a lilák 3 pont előnyre tettek szert a táblázaton. A Soproni Liga tegnapi mérkőzésein egy hazai és két vendéggyőzelem született: a REAC 4:0-ra kapott ki Fehérváron, míg az MTK Pakson, a Haladás meg Siófokon nyert 1:0-ra. Három döntetlen is volt szombaton: a ZTE?Honvéd és a Győr?Kaposvár 1:1-et, míg a Nyíregyháza?Kecskemét összecsapás 3:3-at eredményezett. A Vasas ma este Diósgyőrbe látogat.

A kedd-szerdai negyeddöntőket követően kisorsolták az elődöntők párosítását a Magyar Kupában. Április 15-én a Győr az MTK-t, egy nappal később a Siófok a Honvédet fogadja. A visszavágókra április 21-én Kispesten, majd 22-én a Hungária körúton kerül sor. A döntő május 20-i odavágóját Győrött, vagy a Hidegkúti-stadionban, míg a visszavágót 27-én, szerdán Siófokon, vagy a Bozsik-stadionban rendezik.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Egy arany, egy ezüst a tesztnapon

Szóljon hozzá!