ZETApress

hírportál

Elúszott a Volvo Kupa

Egy góllal maradtunk le a III. Volvo Nemzetközi Férfi Vízilabda Kupán tegnap Egerben az olimpiai bronzérmes Szerbia mögött. Hiába vertük meg az utolsó meccsen 13:4-re az Egyesült Államokat, déli szomszédunk Románia elleni 12:3-as győzelme nekik a kupagyőzelmet, nekünk a második helyet jelentette.

A szerbek is és mi is hétponttal zártunk, a románok hármat szereztek, míg az amerikaiak egyet sem. A háromnapos viadalon összesen 98 gól esett, melyből a legtöbbet ? szám szerint 22-t ? a szombati, szerbek elleni találkozónkon láthatták a Sport1 nézői. A tegnapi mérkőzésünket az m1 közvetítette.

Vízből szárazföldre

Megtört az MKB Veszprém háromhetes győzelmi sorozata. A február 28-i, leoni bravúrt követően szombaton odahaza 11:10-es félidei vezetés után egy időntúli bűntetővel kapott ki 23:22-re a francia Montpellier csapatától a Bajnoki Ligában.

Mivel a német Flensburg-Handewitt is kikapott a spanyol Ademar Leontól, így két pont előnnyel, csoportelsőként jutottunk a németekkel együtt tovább. A negyeddöntő sorsolása ma este lesz Bécsben. Az odavágókat március 25-e és 29-e, míg a visszavágókat április elseje és ötödike között kell lejátszani.

Nem csak dobálták, rugdalták is a labdát csapataink. A Soproni Liga 18. fordulójának utolsó találkozóján a Kecskemét 2:0-ra kapott ki Győrött. A tabella élén a 36 pontos Debrecen és az Újpest áll, de az alföldieknek még hátra van a 16. fordulóból elhalasztott egerszegi találkozója. A Győr?Haladás is később lesz megrendezve.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Bemutatkozott a WTR Team

Szóljon hozzá!