ZETApress

hírportál

Bemutatkozott a WTR Team

Johann Zarco csapatának hivatalos bemutatkozó eseményére San Marinoban került sor a múlt héten, majd egy nappal később Riminiben is megrendezésre került egy sajtótájékoztató, mely már a médiának, a szurkolóknak szólt ? tudatta a WCC.

Zarco 14-es rajtszámmal indul az idei MotoGP szezon 125cc-s kategóriájában. Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Johann Talmácsi Gábor és Stefano Favaro pártfogoltja, akik igyekeznek majd minden tőlük telhetőt megtenni, hogy tapasztalatukkal, kapcsolataikkal még inkább hozzásegítsék Zarcot az eredményes szerepléshez. A VB nyitófutamára április12-én, Qatarban kerül sor.

Spanyolhonban kezd az MKB Veszprém a BL-ben

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában hétfőn este kisorsolták a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő párosítását. A csoportelsőként továbbjutott MKB Veszprém a címvédő spanyol Ciudad Real ellen harcolhatja ki az elődöntőbe kerülést. Mocsai Lajos csapata idegenben kezd március 24-29 között, és a csoportelsők előjogaként a hazai pálya előnyeit élvezheti az április elseje és ötödike közti visszavágón.

A negyeddöntő további párosítása: SG Flensburg-Handgewitt (német)?HSV Hamburg (német); Csehovszki Medvegyi (orosz)?Rhein-Neckar Löwen (német) és CO Zagreb (horvát)?THW Kiel (német). Az egyik német csapat így már biztos kieső.

Májusban lesz a februári forduló

Május 6-án játsszák le a február végéről elhalasztott 17. forduló mérkőzéseit a Soproni Ligában. Az előző fordulóban elmaradt Győr?Haladás összecsapást egy héttel később, 13-án, szerdán pótolják. Az már korábban eldőlt, hogy a szintén elhalasztott ZTE?Debrecen mérkőzés már április 8-án, szerdán megrendezésre kerül.

Szóljon hozzá!