ZETApress

hírportál

Szellemjárás Ráckevén

A ráckevei Savoyai-kastélyban augusztus elejétől forgatják a 12 évvel ezelőtti Zimmer Feri folytatását. A szellemkastélyban mi is betekinthettünk a munkába. Fotóink Lantai József felvételei.

A történet szerint a kastélyba szellemturizmust szerveznek, hogy fellendítsék a látogatottságot. Minden vendég ? akik kivétel nélkül egzaltáltak ? szellemet lát. Nem véletlenül, hiszen a tulajdonos éjszakánként lepedőbe bújik, és kísérteni kezd. A baj akkor kezdődik, amikor egy másik szellem is megjelenik.

Nagy Enikő két napja érkezett Ráckevére. (Vele 2003 decemberében volt közös jelenetünk a cinkotai temetőben, a Szeress most! ? sorozat 33. részének forgatásán.) Reggeltől estig dolgozik a kastélyban, csak aludni megy haza. Még két napig marad, a további elfoglaltságát csak később tudja meg. Szellemnéző vendéget alakít.

A többiek is keményen dolgoznak, s csak az ebédszünetüket áldozták fel, hogy a nagyszámú tévésnek és újságírónak interjút adjanak. Tímár Péter a csoportkép beállítását inkább a fotósokra bízta, hiszen neki épp elég a filmet megrendeznie. Bemutató a tervek szerint még idén decemberben várható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Rosszcsont Peti hazajött | ZETApress

Szóljon hozzá!