ZETApress

hírportál

Rosszcsont Peti hazajött

Váratlan meglepetés a Zimmer Feri 2. forgatásán: a Kajmán-szigetekről tért vissza az egykori főszereplő. A minap régen látott ismerős lepte meg Szellem Feri stábját ? tudtuk meg a Red Lemontól.

A Zimmer Feri első részében feltűnt huncut kisfiú, a rosszcsont Peti, Bíró Attila titokban, detektíveket leköröző nyomozás, és több ezer kilométer megtétele után toppant be a kultuszfilm második részének forgatására. A kollégák nem hittek a szemüknek, amikor meglátták az azóta felnőtté vált kedvencet, aki megjelent a vidéki kastély lépcsőjén. Az egykori főszereplő egészen a Kajmán-szigetekről utazott forgatás helyszínére.

Amikor hallottam, hogy lesz Zimmer Feri 2, ráadásul a régi csapattal, kinyomoztam, hol forgatnak, és leugrottam Ráckevére. Csak a háttérből figyeltem a felvételt, de egyszer csak Kovács Vanda kiszúrt. Vicces volt, ahogy meglepetésében csak mosolygott a kamera előtt. Furcsa volt 12 év után újra találkozni, ráadásul, amikor a film készült, még nagyon kissrác voltam. Más volt a hangulat, sok mindenkit nem ismertem, de nagyon szerettem forgatni, és Tímár Péter bácsival beszélgetni ? meséli a nosztalgiázás élményeit fülig érő mosollyal Bíró Attila, aki az eltelt tizenkét év alatt komoly férfivá érett. S bár a nagysikerű Zimmer Feri után nem lett hivatásos színész, megtudtuk, a fiatalkorát végigkísérő művészvilág néha hiányzik neki. Attila elmondta, a vendéglátásban találta meg számításait.

A Színművészeti Főiskolára tett sikertelen felvételi után bejutottam a Gazdasági Főiskola Idegenforgalmi szakmenedzser szakra. Ott ismerkedtem meg a vendéglátással, amellyel azóta foglalkozom. A színész szakra többet nem jelentkeztem, amit egyedül a szüleim bánnak ? mesélte.

Attila amilyen hirtelen csöppent bele a filmezésbe, ugyanolyan hamar szeretett bele a vendéglátásba, és kapott a kínálkozó külföldi lehetőségeken. Folyami, majd tengeri hajókon felfedezte a világot, végül kikötött a Kajmán-szigeteken: Grand Cayman-en.

Kivételesen szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a barátaimat sikerült a lehetőségekhez képest megtartanom, és a szüleim sem hányták fel soha, hogy nem vagyok túl gyakran otthon. Kicsit hiányzik a színészet, de nem vagyok biztos benne, hogy már tudnám csinálni. Akkor a mostani életem hiányozna ? tette hozzá Attila, aki egy kellemes délutánt töltött el a stábbal, majd néhány napra rá visszautazott munkahelyére. A Zimmer Feri második részét pedig biztosan megnézi.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Decemberi szellemjárás | ZETApress

Szóljon hozzá!