ZETApress

hírportál

Benépesül a ValóVilla

Szombat este beköltöztek a celebek a Nagytétényi úti ValóVillába. A ház az RTL Klub közelében, a Campona szomszédságában várja a 14 villalakót. A ValóVilág első beköltözőshow-ja szerda este lesz.

Szombat este öt celeb jött, hogy négy napig belakja a házat. Benkő Dániel, Bea asszony és Győzike, valamint Tóth Gabi egy-egy luxusautóból szállt ki, míg a Fásy mulatóból megismert Laci betyár lóháton érkezett. Voksán Virág Moszkvából üzente, hogy csak később csatlakozik a csapathoz.

Sebestyén Balázs az X?Faktorban többször is elmondta, hogy a sztárkereső adást követően átsiet a szomszédos villába, hogy ott folytassa a műsorvezetést. Persze ez csak félrevezetés volt, hisz hetek óta nyílt titok a régi-új műsorvezető személye. Ezért is látszott túl megrendezettnek a közönségreakció, amikor Balázs helyett Stohl András jelent meg Lilu mellett a színpadon.

A Nemzeti Színház színművésze május 8-tól csak a bűnügyi rovatban szerepelhetett a képernyőn. Akkor okozott Fót határában súlyos közúti balesetet alkoholtól és drogtól befolyásolt állapotban. A Duna TV rögvest kiírta a Tűzvonalban negyedik szériájából, nem indulhatott a Nemzet Vágtán a Hősök terén, s az X?Faktor vezetését is ezért bízták Balázsra. Színházban szerencsére felléphetett, jelenleg a Keith Huff: Jó zsaru ? rossz zsaru című darabban játszik nagy sikerrel Szabó Győzővel a Centrál Színházban.

A májusi baleset után sokan leírták a színészt. Voltak olyan hangok is, hogy örökre tűnjön el a képernyőről. Csak azt felejtették el, hogy neki ez a munkája, így a végleges száműzés a foglalkozásától való eltiltását is jelentené, holott ő nem a munkájával kapcsolatban követte el tettét. Más lenne a helyzet, a színpadon, vagy a filmforgatáson vert volna véresre valakit, túl erősen fojtogatta volna partnerét, vagy a kellékpisztolyt cserélte volna ki éles tűzfegyverre, hogy ezzel halálos sebet okozzon. Itt erről szó sem volt, szabadidejében, a színész munkától függetlenül ivott, drogozott és karambolozott.

Gondoljunk csak bele, ha májusban egy hentes karambolozott volna részegen! Vajon azt is eltiltanák a disznóvágástól? Neki sem engednék, hogy másnaptól böllérkést vegyen a kezébe, mint élet kioltására alkalmas eszközt? S ha egy csillés gázolt volna szabadidejében valahol, akkor ő sem mehetne le többet a bányába, nehogy a társa lábára tolja a csillét? Ugye ezt senki sem gondolná komolyan.

Szombaton már a beszavazások is megkezdődtek. Először az Okostojások közül lehetett választani, s nézők a görög származású érdi biztonsági őrt, Alekoszt javasolták. Ma három Törtető csaj, holnap a Mama kedvencei, míg szerdán a Testvérpárok állnak a kamerák elé. A show-nak menni kell! Fél év múlva aztán a győztes ? aki mindent visz ? a Corvin sétányra költözhet. Oda, ahol most az X?Faktor sztárjai laknak!

3 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sikeres a ValóVilág | ZETApress
  2. Betyáros disznótor | ZETApress
  3. Bakács Tibor fizethet | ZETApress

Szóljon hozzá!