ZETApress

hírportál

Sikeres a ValóVilág

A nézők többsége a benépesülő ValóVillát, a ValóVilág4-et választotta tegnap este a tv2 új kvízműsora helyett. A 18-49 éves korosztály 31%-a nézte végig, hogyan telnek a villalakók napjai ? tudatta az RTL Sajtóklub. A celebek kiköltöztek, helyüket mától a beszavazottak foglalják el.

Az este hét órakor kezdődött VV4 összefoglalóval egy időben indult a tv2-n a második napját megélő játék-show, amely iránt csökkent a nézők érdeklődése. Miközben hétfőn a 18-49 éves korosztály 36,2%-a, kedden már csak 30,4%-a figyelte, nyer-e valaki a vetélkedőn. A nézettség ilyen alakulását az okozta, hogy a nézők közül a játék reklámszünetében sokan átkapcsoltak a ValóVilágra és mivel érdekesebbnek találták, már nem mentek vissza a tv2 új kvízműsorára.

A ValóVilág4 ma este újabb összefoglalóval folytatódik a villalakók napjáról, majd a nézők megismerhetik a Plasztik-cicák kategória villalakó-jelöltjeit. Hogy ki költözik be közülük a villába, az a műsorváltozással, Leslie Nielsen emlékére sugárzott Drágám, add az életed! ? című film után derül ki. Az új lakóval együtt már 9-en lesznek a villában. Hozzájuk csatlakozik még egy Anyukák kedvence, egy Bombanő, egy Házaspár és egy Szépfiú.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Összedőlt a piramis | ZETApress

Szóljon hozzá!