ZETApress

hírportál

Összedőlt a piramis

Nem az egyiptomi, hanem a budapesti sztárok pezsgőspohár piramisa lett az enyészeté a belvárosi Pezsegő bárban, de Lilu, Keresztes Ildikó, Keleti Andrea és Csonka Pici ettől még a poharakból magyarországi rekordot állított fel!

Egyedülálló magyarországi rekordot állítottak a sztárok: Lilu, a Freixenet pezsgő arca, Keresztes Ildikó, Keleti Andrea és Csonka András 1006 darab pezsgőspohárból álló, hatalmas üvegpiramist építettek, amely hirtelen összedőlt, amikor a közös koccintásra szánt pezsgő belekerült. Pedig akkor még nem is ittak az építők a győzelemre! ? tudtuk meg a felvételeket készítő Lantai Józseftől.

A rekord ettől függetlenül sikerült, a hírességek pedig egy jót nevettek a látványos pohártörésen. Az RTL Klub műsorvezetői: Lilu, a ValóVilág4 háziasszonya, Csonka András és Keleti Andrea, a Reggeli házigazdái, valamint Keresztes Ildikó, az RTL Klub X?Faktorának mentorasszonya egyedülálló mutatványra vállalkozott: több mint ezer pezsgős pohárból fölállítják Magyarország legnagyobb piramisát.

A sztárok türelemjátéka, és a kísérlet kimenetele vonzotta a látogatókat, a kíváncsi tekinteteket. Az exkluzív rendezvény stílszerűen a belvárosban, a Pezsegő bárban zajlott, ahol a zsúfolásig megtelt helyiségben a hírességek több száz poharat egymásra téve, szépen lassan embermagasságú üveghegyet építettek. A látványos kísérletet a magyarországi rekord biztos, Sebestyén István felügyelte, aki láttamozva a piramist, a londoni Guiness-rekord bizottság elé terjeszti fel a mutatványt.

Az építmény mindaddig stabil talpakon állt, amíg a spanyol, prémiumpezsgő, a Freixenet bele nem került. Az óvatos pohártöltés közben ugyanis Ildikó egyik pohara megcsúszott, amelyet hiába próbált elkapni az énekesnő, az elindította a lavinát. A több mint ezer pohárból álló piramis fele hirtelen ledőlt. Az ijedelem után a sztárok csak nevettek magukon és a törmelékhalmon felülemelkedve ? elvégre az Üveghegyen túl is van élet! ?, mindannyian megkóstolták a finom italt és elkezdték a szórakozást.

A partira Lagzi Lajcsi és a ValóVillából nemrég kiköltözött Laci betyár, valamint Zimány Linda és Debreczeni Zita ? a Sugarbird márka két arca ? is eljött, hogy együtt ünnepeljék a rekordot. Az estén nemcsak a pohártöltők okoztak ijedelmet az egybegyűlteknek, hanem Protics Péter is. Az ital képviselője egy hatalmas szablyával bemutatta, hogyan kell pezsgőt nyitni. Fejek most sem hullottak, mert ez a mutatvány is sikerült!

Szóljon hozzá!