ZETApress

hírportál

Szívünkért a Millenárison

WIWEBeszélj, mosolyogj, emeld fel a kezed! És tedd mindezt szívből! Ingyenes szívállapot-felmérés a Szívünk Napja rendezvényen a piacon jelenleg legnagyobb tudással rendelkező EKG értékelő okos-eszközzel: a Sanatmetal Kft. szívdiagnosztikai újdonsága képes előre jelezni a stroke, ritmuszavar és hirtelen szívhalál kockázatát!

Kiket ismerhetsz, akik WIWE-olnak? ? Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek több halálesetért felelősek, mint valamennyi egyéb betegség, baleset és halálok együttvéve, viszont négyből 3 haláleset megelőzhető lenne rendszeres szűréssel, egészséges életmóddal. A Sanatmetal örömmel fogadta el a meghívást a Szívünk Napja rendezvényre, hiszen szívdiagnosztikai innovációjának ? a WIWE Mobil EKG-nak ? a filozófiája tökéletesen összecseng a kezdeményezés két legfontosabb üzenetével: a megelőzés alapja a rendszeres szűrés és az életmódváltás. Ennek keretében szeptember 24-én vasárnap a Millenárison ingyenes szívállapot felmérésen és szűréseken vehetnek részt a kedves látogatók.

A WIWE a Sanatmetal Kft. új diagnosztikai ágazatának első innovációja és fejlesztése során a jelenleg zajló 4. ipari forradalom követelményeit vették figyelembe a tervezők. A végeredmény: a piacon a jelenleg elérhető legnagyobb tudású mobil kardiológiai eszköz, melyet mind orvosi, mind lakossági szinten egyre szélesebb körben használnak. ? Mi voltunk az elsők, akik szívbeteg és egészséges pácienseken is kipróbáltuk a WIWE-ot. Olyan algoritmus van benne, amely további orvosi vizsgálat nélkül legalább a gyanúra felhívja a figyelmet ? összegzi tapasztalatait prof. dr. Merkely Béla, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika Igazgatója.

? A WIWE lakossági felhasználás során is számos egyedülálló előnyt kínál: A WIWE mindössze 40 gramm, elfér egy ridikülben, vagy tárcában, így mindig kéznél van ? meséli Oszvald Marika. Rendszeres kontrollra is használhatjuk magunk, vagy szeretteink megnyugtatására, de ha esetleg rosszul érezzük magunkat, azonnal készíthetünk vele egy EKG-t bárhol, bármikor, melyet orvosunknak elküldhetünk e-mailben. Ebből felállítható a diagnózis az egyébként nehezen dokumentálható tünetekről, mindemellett az eszköz használata pofonegyszerű.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lzoC4gJkzDY[/youtube]

? A WIWE használata olyan egyszerű, mint az 1×1. Az extra ütéseket nagyon nehéz elkapni, mert sokszor nem akkor jelentkeznek, amikor a dokinál vagyunk. A WIWE-val ez könnyen megoldható! ? nyilatkozta Majka, aki évek óta ritmuszavarral küzd, melyről idekattintva olvashatunk. A mérési eredmények automatikusan egészség-naplót képeznek, a készülék több felhasználó eredményeit is kezeli, az eredmények kiértékelése pedig teljesen ingyenes, így a WIWE személyes EKG-t és mobil kardiológiát ajánl az egész családnak. Segítségével kiszűrhető a ritmuszavar, stroke, hirtelen szívhalál és oxigénhiány kockázata!

? Ez a kis eszköz 1 perc EKG-t készít és kimutatja, ha valami gond van a szívemmel! Ez számomra, mint élsportoló, nagyon fontos! ? nyilatkozta Erdei Zsolt, ökölvívó világbajnok. A kiértékelés mellett a WIWE a megelőzésre is ösztönöz tippekkel. Beépített lépésszámlálója, testtömeg indexe és az applikációban rendszeresen olvasható jó tanácsok azt a célt szolgálják, hogy tudatosabbak lehessünk az életvitelünk és szívünk egészsége között fennálló kapcsolatról ? így szívünket kontrollálva tervezhetjük életünket, jövőnket! A Sanatmetal Kft. tervezi a további szív-egészségügyi és életmód-rendezvényeken való megjelenést és aktív szerepet vállal abban, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés és az életmódváltás fontosságára. WIWE ? Ha tudunk róla, változtathatunk rajta!

Szóljon hozzá!