ZETApress

hírportál

Legyőzőink elődöntősök

Vasárnap befejeződtek a csoportküzdelmek a Futsal Eb-n. Ahogy már jeleztük, tegnap a csehek Debrecenben az olaszokkal, az azeriek meg Budapesten a portugálokkal játszottak ? tudtuk meg Rozs Borbálától.

A papírforma a 2003-ban Eb-győztes olaszok sikerét ígérte, ám a mérkőzés 3-3-ra végződött tegnap délután a debreceni Főnix Csarnokban. A büntetőket a csehek végezték el jobban, így meglepetésre Tomás Neumann gárdája jutott az elődöntőbe. Gercak három büntetőt védett, a csehek számára ő a hős. Csehország ? Olaszország 3:3 (1:2), (büntetőkkel 6:4). Csehország az orosz-spanyol meccs győztesével játszik csütörtökön 20 órakor Debrecenben.

Az izgalmas, szoros mérkőzés a Papp László Sportarénában a délutáni negyeddöntőhöz hasonlóan 3:3-ra végződött, itt is büntetőkkel dőlt el a továbbjutás, amelyet végül az azeriek harcoltak ki. Csütörtökön ők játszhatnak majd a keddi Szerbia ? Portugália negyeddöntő győztesével. Az azeriek nyerték az idegek harcát ? ismét egy dráma a Papp László Sportarénában, Azerbajdzsan bejutott a legjobb négy közé. Azerbajdzsán ? Ukrajna 3:3 (2-2), (büntetőkkel 4:2). Így mindkét csoportbélink a legjobb négy közé jutott.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Kialakult az elődöntő mezőnye | ZETApress

Szóljon hozzá!