ZETApress

hírportál

Nem lett meg a hetedik

A politikusok csapata nyerte meg tegnap a IX. Valentin-napi Páros Teniszversenyt, s ezzel másodszor lett győztes a viadalok történetében. A Park Teniszklubban rendezett viadalon a hatszoros győztes újságírók csak harmadikok, az eddig nyeretlen színészek-sportolók másodikak, míg a korábbi egyszeri győztes sztármenedzserek utolsók lettek.

Mint az elmúlt héten megírtuk, minden csapatot 13 páros alkotott, s a párok az erőviszonyok alapján kapták az ellenfelüket. A politikus csapatot Temesvári Andrea erősítette, aki Baja Ferenc államtitkárral alkotott párt. Jobb- és baloldali politikusok úgy szerették egymást ezen a szombaton, hogy a Fideszes Gógl Árpád és a szocialista Molnár Gyula egy párt alkotva harcolta ki a végső győzelmet.

A hagyományokhoz híven a résztvevők ? győztesek és helyezettek, mert itt vesztesek nem voltak ? estétől a Gundel étteremben mulattak reggelig a Díjkiosztó Gálán. Az éjféli tombola bevételét jótékonysági célra fordítja a REGŐ Kft. A múltkor megírt díjak mellett ketten a várbeli Király étterem kártyáját is elnyerték, mellyel kedvezményesen fogyaszthatnak egész évben, az étteremben partnereikkel együtt.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » XI. REGŐ-MAFC Teniszkupa pünkösdkor

Szóljon hozzá!