ZETApress

hírportál

XI. REGŐ-MAFC Teniszkupa pünkösdkor

A IX. Valentin-napi páros teniszverseny után a politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet ismert egyéniségei immáron tizenegyedik alkalommal találkoznak és mérik össze erejüket a REGŐ-MAFC Kupa páros teniszversenyen, amely a hagyományokhoz hűen a Műegyetem Hauszmann Alajos utcai sporttelepén kerül megrendezésre.

A verseny fővédnöke Szilvásy György kancellária miniszter úr lesz. Néhány név álljon itt a résztvevők közül a teljesség igénye nélkül: Fazakas Szabolcs, Györgyi Kálmán, Bárándy Péter, Kovács Árpád, Stumpf István, Baja Ferenc, Somogyi Zoltán, Somogyi Ferenc, Vahl Tamás, Eppel János, Aczél Endre, Zombori Sándor, Martos Győző, és még sokan mások.

A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás szándékaink szerint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, egyben mintát ad a szabadidő aktív eltöltéséhez. A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye, de a pályán mindenki nyerni akar. Ugyanakkor a legkiélezettebb verseny és presztízscsaták után is gratulálnak egymásnak az ellenfelek.

Az egész napos rendezvényről széleskörű tájékoztatót ad a sajtó, rádió és televízió, melynek keretében egyéni interjúkra kerül sor kiemelt támogatóink és versenyzőink részéről. A tenisztorna színhelye egyébiránt kiválóan alkalmas a támogatók és a résztvevők reklámcélú megjelenítésére (molinó, zászló, prospektus, reklámajándék, stb.) is. Az esti vacsorával összekötött ünnepélyes díjkiosztón a Citadella étteremben kiderül, hogy a győzelemnek, illetve a sikeres részvételnek milyen komoly értéke és elismertsége van.

A rendezvény ezúttal is jótékony célokat is szolgál, hiszen a tombolabevétel az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatja. A rendezvényről sajtóválogatás, fotó és videó összeállítás készül, amelyet igény szerint biztosít a REGŐ Kft. a résztvevők számára.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Hibridek a borok útján
  2. ZETApress » Megint a fővédnök nyert

Szóljon hozzá!