ZETApress

hírportál

Növényi és Bárdosi vb-szőnyegen

Sanyi és Norbi a vb-szőnyegenA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság ma délelőtt elkezdődött, de a beépített arénában tegnap már láthattunk küzdelmet. Növényi Norbi, Moszkva 1980-as olimpiai bajnoka és Bárdosi Sanyi, Sydney 2000-s olimpiai ezüstérmese válogatott szerelésben, jelképes összecsapáson kipróbálta az új szőnyeget.

Mint szerdán megírtuk, a birkózó vb-n összesen 114 ország képviselteti magát Budapesten. ? Egy-két dobás erejéig mi is kipróbálhattuk a szőnyeget, és fantasztikus érzés volt, egyben. Ez a vb nem csupán a magyar birkózásnak, hanem az egyetemes sportnak is kimagasló rendezvénye lesz. Ez minden idők legnagyobb világbajnoksága? ? mondta Növényi Norbi.

? Nagyon irigy vagyok azokra a srácokra, akik bejöhetnek a LED-fal kapun a küzdőtérre, és dicsőséget szerezhetnek. Mit nem adnék érte, ha én is küzdhetnék most! Óriási élmény azt látni, hogy az elmúlt hónapok munkája összeállt és itt vagyunk ilyen környezetben a vb rajtjánál. Szőnyeget láttunk már sokat, de ez egy különleges szőnyeg, ez a budapesti-vb szőnyege! ? értékelt Bárdosi Sanyi.

Szóljon hozzá!