ZETApress

hírportál

Negyeddöntőnk a Darts Eb-n

A férfi csapat a negyeddöntőre készül a Darts Eb-n, a Csombok Krisztina ? Erdei Nóra kettős 9. lett ? tudatta Bányász Árpád. Az előzmények idekattintva olvashatók.

Kilencedik lett a Csombok Krisztina ? Erdei Nóra kettős a Budapesten zajló steel darts Európa-bajnokságon. A kontinensbajnokság második napján férfi egyéniben és női párosban versenyeztek a dartsosok, és szemmel láthatóan sokat kivett a magyar indulókból a csapatverseny, amelyben a férfiak negyeddöntőbe jutottak.

A Csombok Krisztina ? Erdei Nóra kettős előbb egy litván, majd egy bolgár duót győzött le, a harmadik körben pedig egy nagyon erős német párostól 4:0-ra kikaptak, így végül a 9. helyen zártak. Az Ihász Veronika ? Ölei Annamária másik magyar kettős erőnyerő volt az első fordulóban, majd a második körben vereséget szenvedett egy finn párostól. A férfi egyéni versenyben Székely Pál és Petrács Gábor a 33. helyen végzett, Takács Gábor a 65., Rucska József pedig a 129. lett.

? A bravúros nyitónap sokat kivett a fiúkból. Bízom benne, hogy tudunk regenerálódni, és pénteken újult erővel tudunk odaállni a tábla elé a svédek ellen. Sajnos Rucska József betegséggel is küszködött és csütörtök reggel még láza is volt. Összességében úgy gondolom, hogy mindenki mindent beleadott az Eb második napján ? összegzett Kövesdi Andrea megbízott szövetségi kapitány.

Szóljon hozzá!