ZETApress

hírportál

Talmáé a 16. hely

Borús, hideg idő fogadta a mezőnyt az Ausztrál Nagydíj második napján. Talmácsi Gábor a tegnapi beállításokkal kezdte a délelőtti szabadedzést, és javítani is tudott négy tizedet korábbi köridején ? tudatta a menedzsment.

A tréning felénél hatalmas eső zúdult a pályára, így a mezőnynek lehetősége nyílt a vizes beállítások tesztelésére. Talma 1?33,471-et időt ért el szárazon, ezzel 15. lett a szabadedzésen, és 1?44,193-es időt produkált esőben, ami a 12. helyet jelentette számára vízen. Akkor még nem lehetett előre látni délután milyen körülmények között kell a kvalifikációs kört teljesíteni a versenyzőknek.

Az időmérőn ragyogó napsütésben kezdték az edzést Tamáék, a magyar versenyző jól kezdett, már az első tíz percben fél másodperccel gyorsabb volt, mint délelőtt. A kezdés túl erősnek bizonyult, mert ezt az idejét csak az utolsó percekben tudta Gábor továbbjavítani. A végén 1?32,752-vel zárt a Scot Racing Team versenyzője, így a 16. rajtkockából indulhat a holnapi Ausztrál Nagydíjon, melyet magyar idő szerint vasárnap reggel 7 órától rendezik.

A Philip Island-i időmérő edzés eredménye: 1. Casey STONER 1?30.341, 2. Valentino ROSSI 1?30.391, 3. Dani PEDROSA 1?31.070, 4. Jorge LORENZO 1?31.071, 5. Colin EDWARDS 1?31,096? 16. TALMÁCSI GÁBOR 1?32,752.

Az edzés elején és végén sikerült gyors kört futnom, a kettő között más keverékű gumikat próbáltunk, de nem voltak jók az én stílusomhoz. A probléma jelenleg a kigyorsításoknál van, amikor az én motorom megcsúszik, akkor a többiek már a gázt húzzák. Ha a reggeli bemelegítő edzésen javítani tudunk ezen, akkor a versenyképes lehetek. Annyira szeszélyes itt az időjárás, hogy nehéz megmondani mi vár ránk a holnapi nagydíj idején ? mondta Gábor az időmérés után.

Bronzot nyertünk Egyiptomban

Harmadik lett U20-as labdarúgó válogatottunk a világbajnokságon, mivel a tegnap délutáni büntetőpárbajban 2:0-ra legyőztük Costa Ricát. A bronzmeccs 0:0-s félidő után 1:1-re végződött. Az esti döntőben gól sem született, s ott a minket kedden 3:2-re legyőző ghánaiak szintén büntetőkkel győzték le 4:3-ra a brazilokat. A sorrend tehát: 1. Ghána, 2. Brazília, 3. MAGYARORSZÁG, 4. Costa Rica.

A Soproni Liga 11. fordulójában tegnap két mérkőzést rendeztek. Délután a Debrecen 4:2-re verte a Vasast a Fáy utcában, míg este Pápa 3:0-ra kapott ki Egerszegen. Ma délután további négy mérkőzést rendeznek. Holnap az MTK a Videotont fogadja, míg a Fradi?Győr összecsapást november 4-re halasztották.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma nagy csatában lett 13. | ZETApress

Szóljon hozzá!