ZETApress

hírportál

Talma elsőre 16. Ausztráliában

Ausztráliában folytatódik a Gyorsasági Motoros Világbajnokság idei versenysorozata ezen a hétvégén. Talmácsi Gábor a Hungaroringről a hét elején érkezett a szigetországba, a kilenc órás időeltolódást nehezen szokta meg a magyar versenyző ? tudatta a Faster Management.

Talma tegnap még kengurukat etetett a Philip Island-en lévő vadasparkban, ma pedig már bőrruhájába bújt a Scot csapat magyarja és a munka vetette át a főszerepet. Az első ausztrál királykategóriás szabadedzésén nem úgy kezdett, ahogyan szeretett volna. A technikás és igen gyors pálya eleinte kifogott a két évvel ezelőtti világbajnokon. Azonban az edzés végére jelentős változtatásokat végeztek a motoron, és Talma is begyakorolta a pályát, így sikerült javítania és végül a tizenhatodik helyen zárta a pénteki napot.

Az időmérő edzést magyar idő szerint szombaton hajnali 4:55-tól rendezik, az Ausztrál Nagydíjat vasárnap reggel hét órától lehet végig izgulni. Az első szabadedzés eredménye: 1. Valentino ROSSI 1?31.032, 2. Casey STONER 1?31.167, 3. Dani PEDROSA 1?31.528, 4. Alex DE ANGELIS 1?31.786, 5. Colin EDWARDS 1?31.846? 16. TALMÁCSI GÁBOR 1?33.818.

Ez egy igazán nehéz és gyors pálya, ami már 125-ös motorral sem volt egyszerű, de a MotoGP géppel kemény kihívás. De szeretem az ehhez hasonló megmérettetéseket, és úgy gondolom, hogy elsőre nem rossz az időm. Érzek magamban jó pár tizedet, és ha ezeket holnap kimotorozom, és a beállításokkal is előrébb tudunk lépni, akkor nem a rajtrács végéről fogok indulni vasárnap ? mondta el Gábor.

Gyönyörű lányok a Schwarzkopf támogatásával

Vajon ki lesz az a szerencsés két lány, aki tarthatja majd Talmácsi Gábornak a rajtrácson az esernyőt a MotoGP záró futamán, Valenciában? A fenti kérdésre a választ a Schwarzkopf, a www.talma.hu valamint a www.talmavilaga.hu weboldalak közösen indított, különleges szavazása dönti el.

A versenyben a honlapokon regisztrált összes felhasználó voksolhat. A szavazás október 31-ig érhető el. A lányokat utcai ruhában, Talma 41-es pólóban, Scot-MOL csapatingben fotózták és készítették róluk videofelvételt. Az a két lány, aki legtöbb szavazatot kapja, egy-egy luxusutazást nyer az évadzáró spanyol futamra, Valenciába a Schwarzkopf és Talma VIP vendégeként. A szavazás a talma.hu és a talmavilaga.hu weboldalakról érhető el.

Nagyon szépek a lányok, nehéz megtippelni, hogy ki utazhat majd közülük a szezonzáró nagydíjra. A szurkolók kezében a döntés, hogy kik legyenek azok, akik majd rájuk mosolyognak a rajtrácsról a tévé képernyőn keresztül. Nyerjen a legszebb, mindenki szavazzon a számára legvonzóbb hölgyre ? buzdítja a voksolókat Talmácsi Gábor.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talmáé a 16. hely | ZETApress
  2. Szoros a MotoGP mezőnye | ZETApress

Szóljon hozzá!