ZETApress

hírportál

Szoros a MotoGP mezőnye

Valenciában nagyon kedvelik a motorsportot, már szombaton is sokan kilátogattak a pályára. Talmácsi Gábor pénteki szabadedzés utáni estén egy szép ajándékot kapott az egyik cégtől, egy festmény formájában, melyen a magyar motoros versenyzés közben látható ? tudatta a menedzsment.

Talmát az is jó kedvre derítette, hogy megérkezett a pályára a Talma.hu és a Schwarzkopf & Henkel pitgirl versenyének két gyönyörű nyertese. Vivien és Kinga az időmérő edzésen már a box előtt fotózkodott a szurkolókkal.

Talma a délelőtti szabadedzésen négy tizeddel volt gyorsabb, mint előző nap, végül a 18. helyen végzett. A délutáni időmérő edzésen végig jó köröket produkált a hihetetlenül szoros mezőnyben. Talma a finn Kallióval ment az utolsó körökben és zárásként 1?34.357-et repesztett, ami a 17. rajtkockát jelenti számára. A mezőny nagyon egyben van, amit bizonyít az is, hogy a 12. De Angelis mindössze három tizeddel ment jobbat, mint Talmácsi.

Ma délután 2 órától kiélezett versenyre lehet számítani a szezonzáró nagydíjon. A rajtsorrend: 1. Casey STONER 1?32.256, 2. Dani PEDROSA 1?32.519, 3. Jorge LORENZO 1?32.537, 4. Valentino ROSSI 1?32.22, 5. Colin EDWARDS 1?33.085? 17. TALMÁCSI Gábor 1?34.357.

Előreléptünk tegnaphoz képest, de a legjobb körömben úgy érzem volt egy pici hiba, ami néhány tizedet jelentett. Azért bosszant a dolog, mert iszonyúan egyben van a mezőny és most ennyi is több helyezésbe kerül. Viszont ezt a köridőt több körön át is magabiztosan hoztam, ami a versenyre nézve jó előjel. Végre élvezem a motorozást, ami a legjobb dolog ezen a hétvégén. A motor minden eddigihez képest sokkal jobban vezethető, picit módosítunk rajta és csatába szállok a pontokért az évadzáró viadalon ? mondta Talma az időmérés után.

Jót tett a Fradinak a botrány

A Győr szerdai legyőzése után tegnap Pápán is 1:0-ra nyert a Ferencváros, s ezzel kikerült a kieső zónából. Mivel a múlt szombati botrány miatt csak az otthoni meccseiket kell zárt kapuk mögött rendezniük, Pápán sokan drukkoltak mindkét csapatnak.

Pénteken a 14. forduló nyitómeccsén a Videoton 1:0-ra nyer Újpesten, így előnyük hat pontra nőtt a lila-fehérek előtt. Tegnap a Diósgyőr nem folytatta a Fradi elleni remeklést, mert odahaza kapott ki 3:1-re a Kaposvártól. A további eredmények: ZTE?Vasas 4:1, Honvéd?Paks 1:1, Haladás?Nyíregyháza 2:0 és Kecskemét?MTK 2:5. Debrecen ma este Győrbe látogat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma gyári menő lesz | ZETApress

Szóljon hozzá!