ZETApress

hírportál

Wiccáék a Legjobb nők!

Élménydús és eredményes Magyar Borok Útja Rallye-t zárt a H-Moto Team csapata. Augusztus 29-31-n került megrendezésre a XIX. Magyar Borok Útja Rallye, amelyen a résztvevők a péntek reggeli zsámbéki rajtot követően a szekszárdi, a villányi és a balatonboglári borvidéken mérhették össze tudásukat.

A hétvégi rendezvényen a H-Moto Team két hölgytagja, Kis Viktória és Kelemenné Szilágyi Noémi, valamint a csapatfőnök, Kelemen Krisztián is rajthoz állt. A háromnapos rendezvényen indulók hazánk legszebb borvidékeit járhatják be egy, a szokványostól eltérő verseny keretein belül. Az idei, 19. bortúrán a szekszárdi, a villányi és a balatonboglári borvidékeket látogatta meg az összesen 79 autós egység. A szervező Regő Kft. ígéretének megfelelően a mostani kiírásban kevesebb állomás szerepelt, mint az előző években, így az indulók alaposabban megismerkedhettek az egyes pincészetekkel, míg a verseny végi díjátadó gálán tombolasorsolásra és borárverésre is sor került, amelynek bevételét jótékony célra fordítják.

Ezen az eseményen vett most részt a H-Moto Team csapata is: Kis Viktória, az alakulat hölgyversenyzője menedzserével, Kelemenné Szilágyi Noémival alkotott egy párost. Annak ellenére, hogy ők még csak először szerepeltek a Borok Útja Rallye-n, kiváló eredménynek örülhettek a végén, hiszen a női egységek közül ők lettek a legjobbak, s összetettben is az előkelő 12. helyen végeztek. Persze a rendezvény jellegéből adódóan nemcsak a versenyzésé volt a főszerep a két és fél nap során, hanem rengeteg szórakoztató feladat is várt rájuk, amelyek során az amúgy a motorversenyek során már összeszokott páros még közelebb kerülhetett egymáshoz ? tudatta Balogh Tamás, p1race.hu.

Ezt emelte ki Kelemen Krisztián csapatfőnök is, aki egyébként maga is rajthoz állt a viadalon egy másik egység egyik tagjaként, s a kiváló 6. helyen zárt. Csapatfőnöki szempontból persze a csodálatos helyszínek bejárása és az eredményes szereplés mellett az is fontos volt, hogy a rendezvény adta lehetőségeket kihasználva kapcsolatokat is építsenek, amely a teljes H-Moto Team számára jövedelmező lehet a későbbiekben. A csapatfőnök elmondása szerint ilyen szempontból is sikeres rallye-t zártak, s már várják a jövő évi, jubileumi XX. megmérettetést, hiszen a versenyzés mellett kellemes kikapcsolódást is nyújtott a hétvégi esemény.

? Nagyon jól éreztem magam az elmúlt hétvégén a Borok Útja Rallye-n. Örülök, hogy ott lehettem, nagyon tetszett az útvonal. Ez alatt a két és fél nap alatt olyan csodaszép helyeken jártunk, ahova valószínűleg magamtól nem jutottam volna el. Programoknak nem voltunk híján: kocsival, és kocsi nélkül is bőven voltak ügyességi feladatok, amelyek alapján pontoztak bennünket. Kedvencem az volt, amikor bizonyos szakaszon adott másodperc alatt kellett végig gurulni, valamint a talicskatolás, amiben én ültem. Végig én vezettem, Noémi volt a Mitfahrer, így számomra a nap közbeni kóstolgatás ugrott, de nem bántam. Jó kis csapatot alkottunk így. Kalandban, mókában, nevetésben nem volt hiány. Az első nap végén a részeredmény szerint 79 indulóból 15. voltunk, amit másnapra, az eredményhirdetésre sikerült lefaragnunk a 12. pozícióra. Mosolyogtunk, mert ha első nap nincs a tizenkét perces késésünk, akár harmadikak is lehettünk volna. Ám egy pillanatig sem búsultunk miatta, hiszen kezdő csapat létünkre így is sikerült megnyernünk a Legjobb női páros-díjat, aminek nagyon örülök ? mondta Kis Viktória motorversenyző.

? Győzni mentünk és nyertünk! Élményekkel lettünk gazdagabbak, utunk során rácsodálkoztunk, milyen csodálatos és általunk eddig nem vagy alig ismert tájak vannak hazánkban. A magyar borok és borospincék pedig szenzációsak! Wicca és én igazán összekovácsolódtunk, volt időnk úgy csevegni, beszélgetni, ahogy még soha, hiszen a motorversenyek és tesztek alatt a mély, baráti beszélgetésekre nincs módunk érthető okokból. A rallye első percétől az utolsóig a versenyzői lelkünk dominált, azaz összeszedetten, minden feladatot komolyan véve igyekeztünk helyt állni. Újoncként lettünk elsők a női párosok közül, összetettben pedig 79 indulóból a 12. helyen végeztünk! Versenybe szálltunk úgy, hogy közben szórakoztunk, és részvételünkkel jótékonykodtunk is. Nem öntöttünk magunkra jeges vizet, mi így segítettünk az arra rászorulókon ? mondta Kelemenné Szilágyi Noémi menedzser.

? Mindenképp sikeresnek értékelem a XIX. Magyar Borok Útja Rallye-t a H-Moto Team szempontjából. Olyan ismeretségeket sikerült kötnünk a három nap során, amelyek mind a szponzoráció, mind a médiamegjelenések szempontjából hosszútávon is gyümölcsözőek lehetnek. A helyszínek egyébként fantasztikusak voltak, meglepett, hogy mennyire fejlettek ezek a borvidékek, és milyen profizmussal végzik a munkájukat az ott dolgozók. A rallye szervezéséről is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni: abszolút minden precízen és flottul ment. Az eredményekkel is elégedettek lehetünk, hiszen az előttünk végzők mind többszörös indulók voltak, mi pedig összességében inkább azért vettünk részt, hogy jól érezzük magunkat. Gratulálok a lányoknak, akik megnyerték a Legjobb női páros-díját, összetettben pedig a 12. helyen zártak. Számukra ez az esemény az egymásra hangolódás jegyében is telt: sokat tudtak beszélgetni, így sok olyan dolog is kiderült, amelyekre a motorversenyek során nem lehetne lehetőség. Összességében nagyon jó kikapcsolódás volt ez a rallye és már nagyon várjuk a következőt! ? mondta Kelemen Krisztián csapatfőnök.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Taroltak a triók | ZETApress

Szóljon hozzá!