ZETApress

hírportál

Wicca Noémivel a Borok Útján

Kis Viktória és Kelemenné Szilágyi NoémiKis Viktória és menedzsere 35-ös rajtszámmal indul hétvégén a XIX. Magyar Borok Útja Rallye-n, amelyen a szekszárdi, a villányi és a balatonboglári borvidékeken tesznek látogatást. A különböző ügyességi játékokkal is színesített viadalon idén Kis Viktória, a H-Moto Team női motorosa, valamint menedzsere, Kelemenné Szilágyi Noémi is rajthoz áll a nyolcvan autós egység egyikeként.

A Zsámbékon pénteken 19. alkalommal elrajtoló Magyar Borok Útja Rallye-n a szervező Regő Kft. ígérete szerint a korábbi évekkel ellentétben több idő áll majd rendelkezésre az ismerkedésre és a pincészetek látogatására. Ezúttal ugyanis egy nap alatt csak egy kiválasztott borvidéket járnak be a versenyzők, összességében pedig a hétvége folyamán 12-15 pincészetet látogatnak meg. A hagyományos raliversenyektől abban is eltér ez a rendezvény, hogy az útvonalról való letérés, az ellenőrző pontok kihagyása vagy a túl gyors haladás miatt járó pontveszteséget különböző ügyességi játékokkal lehet kompenzálni.

Ezen a remek szórakozásnak, ám egyben izgalmas viadalnak ígérkező eseményen vesz részt az előttünk álló hétvégén Kis Viktória, a H-Moto Team hölgyversenyzője menedzserével, Kelemenné Szilágyi Noémivel. A 2012-ben a Magyar Motorsport Szövetség által az év női versenyzőjének megválasztott motorosnak nem lesz újdonság az autóvezetés, hiszen a hétköznapokban legtöbbször azzal közlekedik, s igazi versenyzőként nem csak a ?móka és kacagás? lesz a célja a viadalon, hanem szeretne nyerni is ? tudatta Balogh Tamás, p1race.hu.

? A hétköznapokban a fő közlekedési járművem az autó, így nem lesz szokatlan átülni két kerékről négy kerékre. Tudomásom szerint a Borok Útja Rallye-t nem kell a szós szoros értelmében ralinak venni ? sajnos. Még nem tudom, pontosan milyen típusú autóval indulunk, de mivel közutakon fogunk haladni, a KRESZ szabályainak megfelelően kell majd közlekednünk. Természetesen mivel ez verseny, itt is úgy fogok rajthoz állni, mint mindig: nyerni fogunk! A többi pedig majd adja magát. Persze biztos vagyok abban, hogy a szórakozás nem fog elmaradni. Már csak abból kiindulva, ahogy Noémit és magamat ismerem, nem lesz hiány a nevetésből, móka és kacagás lesz az út. A verseny témájának is örülök, hiszen szeretem a jó borokat, főként rozé-párti vagyok, de nyilván amikor én ülök majd a volán mögött, Noémire hárul majd a kóstolgatás ? mondta Kis Viktória.

2 hozzászólás

  1. A XIX. Magyar Borok Útja Rallye-n holnap reggel a köszöntő beszédek után rajtoltatunk. A versenyzőknek egyből egy ügyességi feladatot kell végrehajtaniuk, így látványos rajtra számítunk! Helyszín: 2072 Zsámbék, Drivingcamp út 1. Az augusztus 29-ei, pénteki program, 7 óra: a résztvevők gyülekezése. 7-től 8-ig: offroad taxi. 8-tól 8/10-ig: csoportkép fentről fotózva! 8/10: megnyitó és miniszteri köszöntő a rajtkapunál. 8/15: versenyzői eligazítás a rajtkapunál. 8/30-tól 9/45-ig: percenként / 40 mp-ként rajtolás.