ZETApress

hírportál

Face Team a kosár vb-n

Magyarok az év legnagyobb kosárlabda eseményén: Face Team sikerek a levegőben és a világbajnokságon Spanyolországban. Magyarország egyetlen Akrobatikus Sportszínházának tagjai a hónap végén Spanyolországba indulnak. Országunk vezető akrobatikus kosárlabda csapata, sportágunk első hivatalos világ kupáján lesz fellépő, kiemelt vendég.

Az idén Spanyolországban augusztus 30-a és szeptember 14-e között megrendezett 17. FIBA Kosárlabda-világbajnokság részvevője lesz a Face Team Akrobatikus Sportszínház kosárlabda részlege. A fiúk ezúttal Iberia Flyers néven fogják elkápráztatni egyedülálló trükkökkel a kosárlabda sportág fanatikusait. A csapat elutazik a hat rendező városba, (Granada, Sevilla, Gran Canaria, Bilbao, Barcelona, Madrid) hogy szurkolói zónákban tartson bemutatókat. Előreláthatólag több százezer kosárlabda rajongó láthatja majd a FACE TEAM előadásait a helyszíneken. Az együttműködő partnerek célja továbbá, hogy a csapat a világbajnokság mérkőzéseinek szüneteiben is szerepet kaphasson ? tudatta Döbörhegyi Balázs menedzser, Face Team.

Az Ibéria, spanyol légitársaság saját marketing aktivitásaként keltette életre az Iberia Flyers koncepciót a Face Team közreműködésével. Első közös munkájuk a világbajnokság hivatalos szponzoraként megjelenő légitársaságot, az eseményt és a sportágat népszerűsítő reklám videó, melyet már le is forgattak Madridban, az Ibéria egyik hangárjában. A film középpontjában az Iberia Flyers kosaras és akrobatikus elemei lesznek egy A321-es Ibéria repülőgép közvetlen közelében. Érdekesség, hogy pontosan ezzel a repülőgéppel fog utazni az amerikai és a spanyol nemzeti válogatott is a vb ideje alatt. Az Iberia Flyers reklám film megjelenése augusztus 25-én, hétfőn várható világszerte. Ez a film a Face Team eddigi legmeghatározóbb videóit ismerve, egy igazi csemegének ígérkezik. Az Iberia Flyers első színre lépése augusztus 30-án, szombaton Granadában esedékes.

A Face Team

A Face Team Magyarország első akrobatikus sportszínháza, amely különleges sport-show bemutatókat tart: akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, break tánc szerepel a palettájukon. A 2004-ben alakult csapat 14 tagból áll, és minden esetben a helyhez és az igényekhez igazítják fellépőik számát és a bemutató jellegét. A december 19-i Sportcsillagok gáláján is megcsodálhattuk tudásukat. Folyamatosan várják a jelentkezőket, bárki csatlakozhat hozzájuk, aki kellően ügyes és elszánt. Magyarországon és világszerte már több mint 500 alkalommal léptek fel olyan rangos eseményeken, mint a NBA, FIBA mérkőzések, fesztiválok stb. A csapat 2012-ben a legnagyobb angol tehetségkutató show műsor, a Britain?s Got Talent elődöntőjéig jutott, nemzetközi reklámfilmekben szerepelt, illetve a milliós látogatottságokat elérő népszerű YouTube rendező filmjében népszerűsítette Magyarországot. További információk idekattintva találhatók.

Szóljon hozzá!