ZETApress

hírportál

Fényűző nyárbúcsúztatás Budapesten

Éjszakai futásA K&H Csoport jóvoltából szeptember 12-én, a város szívében az év leghangulatosabb futásán vehetnek részt a lelkes sportolni vágyók. A K&H Csoport, mint a sport elkötelezett támogatója, idén immár 14. alkalommal rendezi meg a közkedvelt K&H olimpiai éjszakai futást, mely 21 órakor indul a gyönyörűen kivilágított Roosevelt térről ? tudatta Sajtószolgálatuk.

A nagysikerű K&H olimpiai futónapok sorozat a nyári szünet után szeptember 12-én, szombaton, a 14. K&H olimpiai éjszakai futással folytatódik. A mozgás szerelmesei a Roosevelt téren gyülekeznek, majd egy rövid kedvcsináló tűzijátékot követően 21 órakor rajtolnak el, ahonnan festői panoráma nyílik a Budai Várra.

A főváros kivilágított utcáin kanyargó, hangulatos, 6,5 km-es táv emlékezetes pillanatokat szerez a versenyzőknek, hiszen a fényárban úszó Lánchídon, vagy az Alagúton átfutni nem mindennapi élmény. Ráadásul, amint a nagyközönség már megszokhatta, neves olimpikonokkal és paralimpikonokkal is lehet majd találkozni a rendezvényen, akik még jobb eredmény elérésére ösztönöznek.

A sport már évek óta a vállalat társadalmi felelősségvállalás programjának egyik fő területe, úgymint a gyermekegészségügy, a környezetvédelem és a vonzó munkahely kialakítása is. ? A K&H Csoport az élsport támogatása mellett kiemelt figyelmet fordít a tömegsportok támogatására is. Büszkék vagyunk arra, hogy az évről évre nagy tömeget vonzó K&H olimpiai futónapokkal hozzájárulhatunk a sportszeretők szabadidejének hasznos és aktív eltöltéséhez. Remélem ebben az évben is sok lelkes sportolni vágyó áll majd a startvonalhoz ? mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A K&H olimpiai éjszakai futás sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az évről évre több nevezőt vonzó sporteseményen tavaly 3500-an álltak starthoz. Összességében pedig a K&H olimpiai futóversenyek létszáma tavaly átlépte a százezer fős álomhatárt.

A budapesti K&H éjszakai futást a szegedi futónap követi, majd a kaposvári megmérettetéssel zárul a 2009-es rendezvénysorozat. A K&H szeretettel várja mindazokat, akiknek a mozgás hozzájárul céljaik eléréséhez, akiknek fontos az elhivatottság, a kiválóság, akik életüket fiatalosan és dinamikusan élik. A K&H olimpiai futónapok időpontjai és helyszínei: szeptember 19-e Szeged és 20-a Kaposvár.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Futók búcsúztatták a nyarat | ZETApress

Szóljon hozzá!