ZETApress

hírportál

Futók búcsúztatták a nyarat

K&H éjszakai futásA 14. K&H olimpiai éjszakai futáson 3500-an búcsúztatták futással az idei nyarat. A rendkívül jó hangulatú eseményen a rajtnál felsorakozó futók a kedvcsináló tűzijátékot követően vágtak neki a 6,5 km-es távnak, mely először a Lánchídon, majd az Alagúton vezetett át. A rendezvényen Varga Dani vízilabdázó, Hadfi Dániel cselgáncsozó, Sidi Péter sportlövő és Varga Gabriella vívó is ösztönözte a résztvevőket a jobb eredmény elérésére.

Mint pár napja megírtuk, a K&H Csoport társadalmi felelősségvállalásának egyik fő területe a sport, amely az olimpiai mozgalom támogatása mellett kiterjed a tömegsport segítésére is, hogy mindazok futócipőt húzhassanak, akiknek fontos az elkötelezettség, az elhivatottság és a kiválóság, hiszen a pénzintézet munkatársai is ezen értékek szerint végzik munkájukat.

3500 résztvevő a 14. K&H olimpiai éjszakai futáson

Szeptember 12-én, a Lánchíd lábánál 3500 lelkes sportolni vágyó döntött okosan, és vett részt a 14. alkalommal megrendezett K&H olimpiai éjszakai futáson. A fényárban úszó belvároson átvezető 6,5 km-es táv idén is emlékezetes pillanatokat szerzett a résztvevőknek. A K&H éjszakai futás jó hangulatához a kedvcsináló tűzijátékon kívül, rendszeresen neves sportolók és olimpikonok is hozzájárulnak részvételükkel. Idén a K&H olimpiai kártyaprogram már díjazott sportolói, Hadfi Dániel cselgáncs Európa bajnok, világbajnoki bronzérmes és Sidi Péter világ- és Európa bajnok sportlövő buzdították a futókat jobb teljesítményre, a célszalagot pedig Varga Dani vízilabdázó olimpiai bajnok és Varga Gabriella vívó tartották.

A tavalyi évben az éjszakai futások összlétszáma túlszárnyalta a 100 000 fős álomhatárt, melyet az idei résztvevők még tovább növeltek. ? Örülünk, hogy az előző évekhez képest az idei K&H éjszakai futáson is ilyen sokan álltak rajthoz. Így, az éjszakai futások 14 éves történetében eddig összesen 3500-an vettek részt, ami egyértelmű visszajelzés számunkra, hogy évről évre egyre többen kedvelik a rendezvényt, melyre nagyon büszkék vagyunk ? mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója. A nagysikerű éjszakai futást követően, a lelkes sportolni vágyók idén még kétszer sorakozhatnak fel a rajtvonal mögött. A K&H olimpiai futónapok időpontjai és helyszínei: szeptember 19-e Szeged és szeptember 20-a Kaposvár.

A K&H Csoport

A K&H Csoport Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója. Az ügyfelek pénzügyi igényeire banki és biztosítási megoldásokat egyaránt kínál, amelyek közül az ügyfelek okosan dönthetnek és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, az egészség- és nyugdíjpénztári szolgáltatásokra, valamint az értékpapír kereskedelemre is. A K&H Csoport országszerte 242 lakossági fiókkal 527 biztosítást és 3278 banki termékeket értékesítő szerződéses partnerén keresztül több száz pénzügyi szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

A K&H Csoport a KBC Csoport tagja. A KBC Csoport banki, biztosítási és wealth management tevékenységeket végez. A KBC az egyik vezető bankbiztosítási intézet Belgiumban, előkelő piaci pozíciókat tölt be a közép-kelet-európai régióban, valamint az Európai Privát Bankok koncepció alapján kialakított, 8 országra kiterjedő privát banki hálózattal rendelkezik. A KBC Csoport emellett a világ számos más, körültekintően kiválasztott országában és régiójában van jelen. A KBC Csoport NV-t a brüsszeli Euronext és a luxemburgi Bourse de Luxembourg tőzsdén jegyzik (részvényszimbólum: KBC). A KBC Csoport mintegy 56 ezer főt foglalkoztat, és mintegy 12 millió ügyfél részére nyújt szolgáltatást világszerte.

Szóljon hozzá!