ZETApress

hírportál

Teniszkupa új helyszínen

Immár 18. alkalommal rendezik meg a Regő ? Teniszkupát, melynek május 31-én a MAFC-pálya helyett új helyszín, a Dózsa György téri Tabán Tenisz Center ad otthont. Ismét párosban mérhetik össze tenisztudásukat a versenyzők, azaz a politikai-, gazdasági-, média- és sportélet, valamint a művészvilág ismert egyéniségei ? tudatta Regőci Attila, Regő Kft.

A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás a szervezők szándékaink szerint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez és nem utolsó sorban a szabadidő aktív eltöltéséhez. Nyolc pályán 32 pár versenyez a végső győzelemért, természetesen a kiesett játékosok idén is küzdhetnek a vigaszdíjért. A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar és a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, erre a napra félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Idén is a versenyen köszönthetjük többek között Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Stumpf István alkotmánybírót, Dr. Gógl Árpád volt egészségügyi minisztert, Dr. Bárándy Péter ügyvédet, Fazakas Szabolcsot, az Európai Számvevőszék tagját, Rieb Györgyöt, a Mille Motor Kft. ügyvezető igazgatóját, Martos Győző, Nagy Antal és Sallai Sándor volt válogatott futballistákat, Üsztöke Botondot, a Hotel Karos Spa vezérigazgatóját, Megay Róbertet, a Greenhelp Kft. tanácsadóját, Hajas László mesterfodrászt és még sokan másokat.

A tavaly június 1-jei MAFC-REGŐ Páros Teniszkupához hasonlóan idén is a zártkörű elegáns vacsora, ünnepélyes eredményhirdetés, díjátadás és látványos műsor várja a versenyzőket a Bara Hotel helyett a Larus Étterem és Rendezvényközpontban. Az est sztárvendége Magyarország egyik legtehetségesebb és legifjabb énekesnője, akiről egyelőre nem árultak el többet. Utána a táncé lesz a főszerep, melyhez DJ Radnai szolgáltatja a talpalávalót.

A verseny fővédnöke Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, a versenyigazgatói posztot idén is Markovits László, kétszeres országos bajnok visszavonult magyar hivatásos teniszező, jelenleg a Vasas SC elnöke tölti be. A versenybíró Nagy Tamás, a rendezvény háziasszonya Kiss Orsi (Kisó) lesz. A rendezvény karitatív jellegű, a tombola, valamint a borárverés bevételével a Speciális Labdarúgó válogatott (értelmi fogyatékos labdarúgónők) Eb-szereplését támogatják. Kiemelt támogatók: Protruck Kft, Porsche Hungária, Industrieplan Kft, BudaPay Kft.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. REGŐ Kupa MAFC nélkül | ZETApress

Szóljon hozzá!