ZETApress

hírportál

Puebla a riói sikerért

Tizenöt versenyző ? nyolc birkózó és hét cselgáncsozó ? olimpiai felkészülését támogatja sportbajnok programjának keretében a Puebla Tanácsadó Kft. ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón, a pestszentlőrinci Zila Kávéházban, az Üllői út 452-ben. A vendégeket Komáromi Tibor háromszoros világbajnok és olimpiai ezüstérmes birkózó fogadta, az esemény moderátora Nemcsák Károly színművész volt.

A birkózók közül Kiss Balázs, Lám Bálint, Varga Ádám, Németh István, Szabó László, Rizmayer György, Nunajev Juszuf és Sastin Marianna, míg a judósoktól Karakas Hedvig, Csernoviczki Éva, Joó Abigél, Gercsák Szabina, Tóth Krisztián, Krizsán Szabolcs és a látássérült Szabó Nikolett Diána részesül a támogatásban. A Puebla Tanácsadó Kft. nem csak szavakkal támogatja a magyar sportot! Hisz a tehetségekben és sokat tesz azért, hogy sportolóink méltó körülmények között bizonyíthassák: ott a helyük a világ élvonalában. Hogy a sport iránt érzett szeretetet és tiszteletet hangsúlyosabban kifejezzék, Puebla Sportbajnokok címmel új programot indítottak. Fotóink Jocha Károly, a JochaPress.hu főszerkesztője felvételei.

A magyar sport eredményessége közös szívügyünk. Egy igazán sikeres, sportbarát cég számára meghatározó, hogy a jövő befektetéseit ösztönözze. Ezért támogatja a magyar sportot, örömmel segíti a tehetséges sportolókat álmaik megvalósításában. Ezért indítják el a Puebla Sportbajnokok Programot, és ezért fektetnek tizenöt népszerű küzdősportoló jövőjébe. Takács Petra, a Kft. projektmenedzsere a Puebla Holdingról, valamint a bajnokok és a magyar sport fontosságáról beszélt, majd Karakas Hedvig és Kiss Balázs vette át és köszönte meg a judósok és birkózók támogatását.

A Puebla Holding ?első gyermekének? tekinthető Puebla Tanácsadó Kft. 2005- ben történt megalakulása óta költségracionalizálási konstrukciókat ajánl Partnereinek, igazodva a mindenkori gazdasági környezethez. A Társaság fő tevékenységi köre ? a korábban cafeteria-elemként ismert ? utalványok kibocsátása és forgalmazása, illetve a szövetkezeti foglalkoztatás, azonban a Puebla ennél mára már sokkal többet jelent. A több, mint 15 céget és nyolc szövetkezetet összefogó Puebla Holding az utalványokon keresztül van jelen a magyar emberek életében. A Puebla számára az utalvány mára már nem csak egy béren kívüli juttatási forma, hanem lehetőség, támogatás, esély, egy olyan univerzális eszköz, melyen keresztül minden elérhető és minden kicsivel jobbá is tehető.

Mi áll mögöttük? ? Öt év, 25 iroda, 32 fajta utalvány, 14 ezer elfogadóhely, 3500 üzleti partner és több mint kétszázezer Puebla előnyt élvező. Cégünk megalakulása óta fontosnak tartja a sport és különösképpen a magyar sport támogatását, a sportban rejlő közösség összetartó erő táplálását. 2013 nyarán a Puebla Tanácsadó Kft. és a Ferencvárosi Torna Club (FTC) létrehozta a Fradi utalványt, mely kezdeményezés egyedülálló, hiszen a világon egy futball klub sem rendelkezik saját utalvánnyal. A Puebla tulajdonában lévő SBTC Klub és a hozzá kötődő STÉCÉ Kávéház a páratlan környezetben megrendezésre kerülő meccseken és a focihoz minden ízében kapcsolódó programokon keresztül egész Salgótarjánt mozgásban tartja.

Jómagam Ferencvárosban lakom, feleségem Salgótarjánból származik, így a Fradi és a Stécé támogatása különösen kedves nekünk. Sólyom Sándor, a cég ügyvezetője kérdésemre elmondta, hogy az FTC-t a Fradi-utalványok kiadása miatt segítik, a tarjáni focit és a küzdősportokat meg azért, mert egyikük sem részesül az értékét megillető támogatásban. Most olyan egyéni sportolókat választottak ki, akiket mások nem annyira támogatnak, amennyire szükségük lenne az ötkarikás játékokon való sikeres szerepléshez.

Az utalványkibocsájtó cég havi szinten százezres nagyságrendű összeggel segíti a 2016-os riói játékokon szerinte éremesélyes sportolókat, a Puebla Sportbajnokok csapat tagjait, akik később a cég arcai lesznek. A közeljövőben további egyéni sportágak képviselőivel is várható hasonló megállapodás, részleteket azonban egyelőre nem árult el. A 15-ös szám nem limitált mennyiség, Rióig mások is bekerülhetnek a csapatba, de ki is lehet kerülni közülük. Igaz, Sólyom Sándor ez utóbbitól nem fél a 15-ök ismeretében!

A Puebla már két éve szponzorálja utalványaival a Magyar Olimpiai Bizottságot (MOB), eme folyamat következő állomásaként tekinthetünk a Puebla Bajnokok Klubjára, mint az olimpiai éremesélyes magyar sportolók kiemelt patronálására létrejövő szervezetre. A magyar sportnak van múltja és a Puebla abban segít, hogy a jelen támogatásán keresztül jövője is legyen. Az embereknek szükségük van a sportra, melynek keretében felemelkednek fejek, újraéledhetnek városok, összefognak térségek, megmozdul egy ország. Mert a Puebla nem csak drukkol, hanem tesz is a magyar sportért!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ajándékok élsportolóktól | ZETApress

Szóljon hozzá!