ZETApress

hírportál

Talma-nap a Ringen

Talmácsi GáborTalmácsi Gábor élete egyik nagy álma teljesült, amikor a MOL segítségével júniusban a Scot Racing Honda 800 köbcentis motorjával első magyarként a MOTO GP királykategóriájában állhatott rajthoz. Azóta ?újoncként? Németországban egy, sőt Nagy-Britanniában már négy pontot szerzett a motorsport csúcsának számító versenysorozatban.

Hogy a pontszerzés folytatódik-e a Cseh Nagydíjon Brnóban, még nem tudni, ám még a következő futam előtt a csapat és a motor egy kis kitérőt tesz, hogy a magyar szurkolók is élőben láthassák a versenyzőt motorozni. Augusztus 10-én, hétfőn ingyenes nyílt napon várja a rajongókat Talma, a MOL főtámogatottja, így azoknak, akik éppen szabadságukat töltik, nem kell külföldre utazniuk ahhoz, hogy meghallják a MotoGP motor dübörgését.

Talmácsi Gábor 13 órától Honda RC212V versenymotorjával tizenöt kört tesz majd meg a mogyoródi Hungaroringen. Ezt követően élménybeszámolót tart a célegyenesben a lelátók előtt a szurkolók számára. Talma előtt a fiatal tehetségeké a pálya, déltől a Talmácsi Motoros Iskola növendékei által tartott bemutató színesíti még a programot.

Az érdeklődők számára a belépés a 8-as kapunál! A kilátogatóknak javasoljuk, hogy hozzanak magukkal enni-innivalót, mert a rendezvény ideje alatt a büfék nem üzemelnek. Mindenkit sok szeretettel várunk augusztus 10-én a Hungaroringre! ? tudatta Várnai Andrea.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Véleményözön az alkoholfogyasztásról | ZETApress
  2. Talma 16-ik a brnói nyitónapon | ZETApress

Szóljon hozzá!