ZETApress

hírportál

Talmánál járt a Vidi

A tegnapinál lényegesen kedvezőbb időjárási körülmények között zajlott a második tesztnap Jerezben, ahol végig száraz aszfalton motorozhattak a versenyzők. Talmácsi Gábor ma is mindent beleadott és 60 kört tett Hondájába. Ma leginkább a futómű setupokra koncentráltak, és a munkálatok során az Andreani cég mérnöke folyamatosan segítette a csapatot.

Talmácsi Gábor legközelebb február 18-án, hétfőn ül versenymotorjának nyergébe, ami már tényleg az első futamra történő közvetlen ráhangolódás lesz ? tudatta a Talmácsi Gábor Média. A mai nap másik érdekessége volt, hogy kora délután a Videoton FC ügyvezetője, Tassy Márk vezetésével látogatást tette a székesfehérvári futballcsapat szakmai vezetői a Prorace Team boxába, akik Talmának köszönhetően betekintést nyertek, hogy milyen is egy motoros teszt. Kíváncsian figyelték a történéseket, majd egymásnak a következő szezonra sok sikert kívánva búcsúztak.

Minden eddiginél korábban sikerült megkezdenem a felkészülést az idei vb-szezonra, aminek nagyon örülök. A legutóbbi jerezi tréninghez képest sokkal hidegebb volt az idő és a pálya is sokkal jobban csúszott, de ennek ellenére kihasználtunk minden lehetőséget. A nap folyamán többször is egymásra találtunk a pályán Sofuogluval a Supersport kategória tavalyi világbajnokával, akivel jó volt együtt motorozni. A téli tesztek alkalmával sok mindent sikerült elvégeznünk, sok új tapasztalatra tettünk szert és a tavalyi adatokat is jól tudjuk hasznosítani. Sok munka vár még ránk a szezon közben, de érzésem szerint egy versenyképes csomaggal indulhatunk útnak az első futamra Ausztráliába, mely előtt szintén lesz egy kétnapos teszt február 18-19-én ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma Ausztráliában | ZETApress

Szóljon hozzá!