ZETApress

hírportál

Talma a Vidi meccsén

Talmácsi Gábor és csapata már múlt hét óta Spanyolországban van és maximálisan készülnek az idei megmérettetésekre. Január 17-18-án Almeriában folyt a munka, majd néhány nap pihenő következett. Talma aktív pihenéssel regenerálódott, amibe kikapcsolódásként belefért az is, hogy csapatával ellátogatott az épp Spanyolországban edzőtáborozó Videoton egyik futballmérkőzésére.

A mai jerezi tesztnapon Talma 50 kört motorozott vizes körülmények között, ami alatt az új elektronikát és a vizes beállításokat próbálgatták. Holnapra néhány órás napsütés várható, majd délutánra újabb esőt jósolnak a meteorológusok. A Prorace Teamen felül több csapat is tréningezik Jerezben, mint például a Pata Honda Team, a Team India Kawasaki, a Yakhnich Yamaha Team és még sokan mások ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Ötven kört mentem ma vízen, és sok hasznos információt gyűjtöttünk be arról, hogy hogyan viselkedik a motor vizes körülmények között, amit eddig nem igazán tudtunk tesztelni, így fontos lépést tettünk előre ebben az irányban is. Elsősorban az új elektronikát próbálgattuk. Sajnálom, hogy nem tudtam ma száraz pályán is motorozni, de az előrejelzések szerint holnap talán majd erre is sor kerülhet. Több csapat is itt volt ma, de az erőviszonyokat egyelőre nem lehetett felmérni ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talmánál járt a Vidi | ZETApress

Szóljon hozzá!