ZETApress

hírportál

Dupla adag adrenalin

Izgalmas futamok, fergeteges show és a legkomolyabb látvány elemek egy helyen! 2013. február 2-án és 3-án Budapesten a SYMA Csarnokban újra dübörögnek a motorok és több mint 4 órás show műsor keretében nyújtanak izgalmas, látványos és felejthetetlen élményt a látogatóknak ? tudtuk meg a szervezőktől.

Az év motoros sporteseménye február 4-én és 5-én Budapesten már hatalmas sikert aratott, s jövőre újra a magyar fővárosba jön. Megint az ország szívében, Budapesten dobog a motorsport! Európa és Magyarország Motocross és Supermoto elitje mellett tűzzsonglőrök, gyönyörű lányok, kaszkadőrök, az ország legnépszerűbb táncosai, és megannyi meglepetés teszi látványossá az egyedülálló motoros show-t.

Ha még ez sem elég, a finálé megkoronázza a Super?Moto?Cross-t! Az rendezvény záró akkordjaként elhozzák nekünk a Halálgömböt, melyben ténylegesen az életét kockáztatva fog motorozni egy honfitársunk! Februári mínuszok ide, vagy oda: garantálják, hogy az izgalom hevében nem fogunk fázni! A rendezvény ideje alatt óriási kedvezménnyel kaphatók motoros ruhák és kiegészítők, valamint megismerkedhetünk a legújabb motoros eszközökkel, kiegészítőkkel!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. SYMA: szupermotorok | ZETApress

Szóljon hozzá!