ZETApress

hírportál

SYMA: szupermotorok

A tavalyi sikeres show után idén újra dübörögnek a motorok! ? tudtuk meg délelőtt a Danubius Hotel Arénában, az International Super?Moto?Cross verseny sajtótájékoztatóján. Mint decemberben jeleztük, a versenyeket az ország legdögösebb lányainak divatbemutatója, táncosok és őrületes show-elemek törik meg.

A levegőt tűzzsonglőrök forrósítják, a hangulat pedig a finálénál a tetőfokára hág! A világ egyik legveszélyesebb kaszkadőr show-jával, a halálgömbbel várnak a szervezők február 2-án, szombaton a SYMA Csarnokban, s ha Gombos Attila túléli a 8-9 G-s terhelést, 3-án, vasárnap is megismétli a produkciót ? mondta el Szabó Adri, az SMX Hungary sajtófőnöke. A sajtótájékoztatón Kökényesi György, a hazai motorsport és a kis Kökény atyja, Grillmayer Gábor, a Királyválasztó koronázott motorosa és Tóth Ádám többszörös magyar bajnokunk is megjelent.

Hollós György, a rendezvény egyik fő szervezőjeként bemutatta a motorsport azon szerelmeseit, akiknek a segítsége nélkül nem jöhetne létre ez a verseny. Ilyen a SYMA vezetősége, amely köztudottan nagy motorbarátokból áll: Szántó András tulajdonos és Dr. Tóth Gábor igazgató is megszállott motorosok. A tavalyi gokart-versenyt Gerevicz Zoltán igazgató nyerte, idén viszont nem indulhatnak gokartok. Krausz György, a Danubius Hotel Aréna igazgatója nem tud viszont motorozni, mégis rengeteget segített és segít hihetetlen kedvezményeivel. Hála neki, a motorosok komfortos környezetben, egy kellemes sétányira a verseny helyszínétől szállhatnak meg!

Szombat-vasárnap supercrossban egy-egy országos bajnoki futam lesz, s novemberben is rendeznek majd két ob-futamot Nyíregyházán. Sajnos az MMSZ motocrossban nem rendez terem ob-t, pedig itt is kellene! Idén a lányok sem indulnak, pedig tavaly négyen is voltak. Risztov Éva londoni olimpiai úszóbajnokunk futamot nyert, s februárra is várják őt egy bemutató körre, egy közönségtalálkozóra. Talán nem nagy bátorság kijelenteni, hogy az eseményre a világ egyik legjobb visual és hangtechnikája érkezik a szlovák MINISTRY jóvoltából. További információk idekattintva olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Felbőgtek a motorok | ZETApress

Szóljon hozzá!