ZETApress

hírportál

Talma Jerezben

Talmácsi Gábor még előző év végén, közvetlen karácsony után megkezdte a felkészülést a 2013-as világbajnoki szezonra. A MAMI (Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakiskola) 3 tanárával ? akik a szerelői háttércsapatot biztosították számára ? Spanyolországba utazott, és a jerezi pályán 7 nap alatt 1200 km-t motorozott.

A tréningezés remekül sikerült, mely során rendelkezésére állt a Supersport vébés Honda motorja és a Honda CBR 600 stock edzőmotorja is. A következő tesztek időpontjai: Almeria ? január 17-18-a, Jerez ? január 22-23-a. Talma ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta a felkészülést a Supersport vébére ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Lehetőségem nyílt arra, hogy minden eddiginél korábban megkezdjem a felkészülést a soron következő világbajnoki szezonra, ezért megkértem a MAMI mérnökeit, hogy segítsék a motoros felkészülésemet. December 28-31-e, majd január 3-5-e között a jerezi pályán teszteltünk. Rengeteg kört motoroztam, sok tapasztalatot gyűjtöttünk, és az edzések folyamán jó köridőket értem el. A megtett kilométerek formába hoztak és magabiztossá tettek, így felkészülten várom a folytatást, ahol már a világbajnoki csapatom, a Prorace Team szolgáltatja a hátteret ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma Almeriában | ZETApress

Szóljon hozzá!