ZETApress

hírportál

Talma Almeriában

Jól sikerült Talmáéknak az almeriai teszt. Gábor csapatával, a Prorace Teammel közösen is megkezdte a felkészülést az idei szezonra. A spanyolországi Circuito de Almeria pályán zajlott a tesztelés, ahol a hőmérséklet alkalmas volt a motorozásra, de a szél nagyon fújt ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Pénteken például már több csapat is pihenő napot hirdetett a viharos szél miatt. Talma csütörtökön és pénteken összesen 75 kört teljesített, több elektronikai beállítást is kipróbáltak és csapatával elégedetten zárták a két tesztnapot. Rövid pihenő után ? mint szerdán már jeleztük ? a munka január 22-23-án, kedden-szerdán Jerezben folytatódik.

Egy számomra újabb ismeretlen pályát sikerült megismernem ezen a két napon, hiszen korábban még nem motoroztam itt. Nehéz, technikás pálya. Ráadásul hatalmas orkán erejű szél fújt mindkét nap, ami egyes kanyarokban nagyon zavaró volt. Az elektronikai beállításokkal sokkal magasabb szinten vagyunk az előző évhez képest. Az időjárás viszontagságai ellenére is sikerült egy versenyszimulációt motorozni és a használt gumikon is tudtam tartani a jó köridőket. Ez pedig szintén egy fontos dolog ebben a géposztályban. Most 3 nap pihenő következik, majd kedden Jerezben folytatjuk ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma a Vidi meccsén | ZETApress

Szóljon hozzá!