ZETApress

hírportál

Három nap családi öröm ötödször

Budapest főváros június 5-e és 7-e között már ötödik alkalommal rendezi meg a Szigeti Sportvarázst a Margitszigeten. Olyan vidám szórakoztató hétvége lesz, ahol a család minden tagja ? a kis gyerekektől a nagyszülőkig ? talál magának értelmes és hasznos elfoglaltságot ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón, a Palatinusz Strand Imi éttermében.

Az idei eseménysorozat programjáról Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és Szabó István sportügyosztályvezető adott tájékoztatást. A rendezvény vendége Katus Attila hatszoros aerobik világbajnok és a parkett tavalyi ördöge, valamint Pulai Imre (nem az Imi étterem névadója!) olimpiai-, világ- és Európa-bajnok kenus volt.

A rendezvényen ingyenesen bocsátanak a közönség rendelkezésére mindent, ami csak szükséges lehet a sportoláshoz ? a pályáktól, a medencéktől kezdve a labdákig, a hajókig és valamennyi sportszerig. A versenyek mellett több színpadon megállás nélkül pörögnek a sport-, tánc- és egyéb bemutatók, az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás zajlik, játékok folynak értékes nyereményekért. Mindenki mindent kipróbálhat, akár versenyezhet is az egyéni vagy csapatsportokban, vagy hangulata szerint csak próbálkozhat, ismerkedhet a sportágakkal. A hangsúly a mozgás szükségességének felismerésén, a rendszeres sportolás megkedvelésén van.

Remélhetőleg idén is több tízezren kerekednek fel a három nap során, hogy részesei legyenek a sportolás, a közös sportolás semmivel sem összehasonlítható élményének. Légy büszke arra, hogy a sport a barátod! ? sugallja szlogenük. A részletes program a weblapjukon megtalálható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sportvarázs a szigeten | ZETApress

Szóljon hozzá!