ZETApress

hírportál

Legyen a golf mindenkié!

A Magyar Golf Szövetség által először tavaly megrendezett Országos Nyílt Napon több mint ezren ismerkedtek a golffal, ingyenesen, az ország valamely golfpályáján. A sikeren felbuzdulva a Szövetség az idén kétnapos eseményt szervezett Pünkösdre, a május 30-31-i hétvégére ? tudtuk meg Steiner Gábortól.

A Nyílt Hétvégére már rohamtempóban készülődnek a szervezők. Május utolsó hétvégéjén az ország valamennyi működő golflétesítményében ismét várják a golf iránt érdeklődőket, akik két napig ingyen próbálkozhatnak a kis labdák lyukakba juttatásával. A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertetni ezt a pihentető, megnyugtató és izgalmas sportot, és eloszlatni a vele kapcsolatos, téves előítéleteket, amelyek szerint a golf az elit sportja és halandó a közelébe sem kerülhet.

Ismét ingyenes golf hétvége Magyarországon

A Nyílt Hétvégét népszerűsítő, televízióban vetített, a junior golf válogatott tagjai és számos ismert személyiség részvételével készült szpot célja annak bemutatása, hogy a golfot a legfiatalabbtól a legidősebbekig bárki elkezdheti, hiszen ez egy kortalan, családi hétvégi programnak is tökéletes játék, így a kampány arca egy kislány lesz. A több csatornán is vetített film mellett az egyik vezető reggeli televíziós műsorban is megjelennek majd a rendezvény szervezői, hogy beszámoljanak a Nyílt Hétvége részleteiről, amelyekről az érdeklődők plakátokon és az Interneten is szerezhetnek információt.

A rendezvény saját honlapja is új külsőt kapott, és itt érhető el. Megtalálható rajta az eseménnyel és a golflétesítményekkel kapcsolatos minden fontos információ. A Nyílt Hétvége ismételt megrendezését minden klub pozitívan fogadta, a magyar golfélet szereplői egységesen álltak az akció mögé, így az érdeklődők számos lehetőség közül választhatnak, szerte az országban, hogy hol próbálják ki e sportot.

A Magyar Golf Szövetség ezért ezúton is szeretné megköszönni a rendezvény minden támogatójának a segítséget, amivel hozzájárulnak a Nyílt Hétvége megrendezéséhez, különös tekintettel kiemelt partnereire.

Előny a fogadónál

Gólnélküli első félidő után a Honvéd 1:0-ra nyert Győrben, a Magyar Kupa odavágóján. A jövő keddi, kispesti visszavágóra a házigazdák esélyesként készülhetnek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Jubileumi Harley-Davidson Fesztivál

Szóljon hozzá!