ZETApress

hírportál

Továbbra is az élbolyban

Talma aláírt, jövőre is a világ legjobbjai között motorozik. Talmácsi Gábor az idei Superbike Világbajnokság misanói versenyétől csatlakozott a sorozathoz, majd ezt követően rajthoz állt a bajnokság hátralévő 8 futamán.

A Supersport kategóriában résztvevő cseh csapattal, a Prorace Teammel minden előzetes teszt nélkül vágtak neki a közös munkának, ami mindezek ellenére igen eredményesen sikerült. Gábor nyolcból nyolc futamon végzett a pontszerzők között és az összetettben a legeredményesebb magyar versenyzőként a 13. helyen zárt 44 ponttal.

A közös munkának pedig a jövőben is lesz folytatása. Talmácsi Gábor aláírta a szerződést a cseh alakulattal a 2013-as teljes világbajnoki szezonra, akik jövőre komoly fejlesztéseket terveznek. A magyar motoros egyedüli versenyzője lesz a Prorace Teamnek és az idei évhez hasonlóan az általa már jól ismert Honda CBR600RR típusú versenymotorral száll csatába a világbajnoki pontokért ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Nagyon örülök, hogy a megkezdett munka tovább folytatódik, amit eddig a folyamatos fejlődés jellemzett. Jövőre egy teljes szezon vár majd ránk, melyet a tudatos felkészülés és nagyon fontos tesztek előznek meg, amik idén kimaradtak. Kölcsönösen hiszünk és bízunk egymásban, ami mindenképpen biztos alapot szolgáltat a közös munkához. Még csak most ért véget az idei szezon, de már nagyon várom a téli teszteket, hogy újra elkezdjünk dolgozni ? mondta Talmácsi Gábor.

Nagyon örülünk az együttműködés folytatásának. Ahogyan Gábor is tudja, hogy miben tud még fejlődni, úgy mi is tudjuk, hogy milyen lépésekre van szükség, hogy technikailag még erősebbek legyünk jövőre. A mai munka is már ennek jegyében zajlik itt a Hungaroringen. Gőzerővel és tudatosan készülünk a 2013-as szezonra ? erősítette meg Milos Cihak, a PRORACE csapatfőnöke.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma Jerezben | ZETApress

Szóljon hozzá!