ZETApress

hírportál

Talma 6. helyről indul

Talmácsi Gábor az idei szezon utolsó versenyén is a maximálisat nyújtja, melyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy megszerezte eddigi legjobb rajtpozícióját Magny Cours-ban, a számára ismeretlen francia pályán ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Már a második szabadedzésen javított tegnapi idején, majd a délutáni időmérőn újabb 1 másodpercet faragott az addigi legjobbjából és az előkelő 6. helyen végzett. Ez pedig azt jelenti, hogy idén másodszor indulhat a második sorból. A pole pozíciót Broc Parkes szerezte meg, aki mindössze 5 tizeddel futott gyorsabb kört a magyar motorosnál. A további sorrend Foret, Cluzel és Sofuoglu, akik szintén az első sorból várhatják a lámpák szabad jelzését a holnapi 22 körös versenyen, melyet az Eurosport 13:30 órától élőben közvetít.

Egy igazán remek startpozíciót sikerült szereznem, ami jól jön majd a rajtnál, de igazság szerint nem érzem reálisnak, hogy elmenjek az első bollyal és a verseny végéig tartani tudjam velük a tempót. Több gyors köröm is volt az időmérőn, de egy kör nagyon összejött, aminek köszönhetően 6. lettem. Vannak szektorok, melyeket nagyon érzek, de az utolsó sikán nem úgy megy, ahogy szeretném, így ki fogok menni a pályára még a bemelegítő edzés előtt, hogy megnézzem, hogyan lehetne még lendületesebben venni azt a részt. Portugália után nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményt sikerül majd elérnem egy újfent ismeretlen pályán. Nagyon örülünk a csapatommal. Sokat dolgoztunk és sokat fejlődtünk ezalatt a rövid idő alatt, amióta együtt dolgozunk ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szezonzárás a 9. helyen | ZETApress

Szóljon hozzá!