ZETApress

hírportál

Négy vendéggyőzelem született

A Haladás pénteki, Hungária körúti sikere után tegnap a Debrecen is a fővárosban győzött, a Honvédet verte meg szintén 1:0-ra a Bozsik-stadionban. A Siófok is 1:0-ra nyert Diósgyőrben, míg a negyedik vendégsikert 2:1-es eredménnyel a Fehérvár aratta Győrött.

Az Újpest Pakson kapott ki 3:1-re, így megint öt ponttal van lemaradva az éllovas Debrecen mögött. A ZTE 2:0-ra a Nyíregyházát, a Kaposvár meg 2:1-re Kecskemétet győzte le a Soproni Liga 27. fordulójában. A Vasas?REAC összecsapás 1:1-es döntetlent eredményezett.

A Bajnokok Ligája döntőjének odavágóján Dániában a Viborg ellen a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata 15:14-es félidei vezetést követően 26:24-re győzött. A visszavágót jövő szombaton, Veszprémben rendezik.

Felemás Ferrari siker a Formula?1-ben

Csak a negyedik rajtkockából indulhat Ferrarijával Massa a délutáni Katalán Nagydíjon. Márkatársa, Raikkönen rosszabbul járt. Már az első körben kiesett az időmérő edzésen, így délután csak a 16. rajthelyre állhat. A Brawn-Mercedes versenyzői közül Button az egyes, Barrichello a hármas rajthelyet, míg a második és ötödik rajtkockát Vettel és Webber foglalhatja el a két Red Bull-Renault-val. Glock és Trulli Toyotával a 6-7. míg Alonso (Renault) a 8. helyről rajtolhat.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Világbajnok: Oroszország
  2. ZETApress » Győri kudarc Veszprémben

Szóljon hozzá!