ZETApress

hírportál

Győri kudarc Veszprémben

Hiába nyert a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata múlt szombaton 26:24-re Dániában, mégsem nyerte el a trófeát. A tegnap délutáni veszprémi visszavágón a Viborg 26:23-ra diadalmaskodott, így 50:49-es összesítéssel megnyerte a Bajnokok Ligáját.

Kapaszkodik az Újpest

A Soproni Liga 28. fordulójában az Újpest 2:1-re győzte le pénteken, a Megyeri úton az Egerszeget, így két pontra közelítette meg a Debrecent. A listavezető ma délután az MTK-t fogadja. A tegnapi hat mérkőzésen három döntetlen született. A REAC?Kaposvár 3:3-ra, a Fehérvár?Vasas 2:2-re, a Nyíregyháza?Győr 1:1-re végződött. Paks 2:1-re nyert Siófokon, míg a Honvéd Kecskeméten 3:1-re, a Diósgyőr meg Szombathelyen 1:0-ra kapott ki.

Az NB II Keleti csoportjában a Fradi zárt kapuk mögött verte 5:0-ra Kazincbarcikát az Üllői úton, mert szurkolóik múlt vasárnapi csepeli viselkedése miatt az MLSZ kizárta a nézőket egy mérkőzésre a saját stadionjukból.

Motorok La Mansban

Hideg esős reggelen kezdődött a Le Mans-i Nagydíj második napja a 125-ösök szabadedzésével. Johann Zarco szülőföldjén versenyez ugyan, de sosem körözött még a huszonnégy órás versenyeiről elhíresült pályán. A szabadedzés elején az elsők között motorozott Zarco, ahogy száradt a pálya a fiatal francia hátrébb csúszott, de így is a tizennegyedik időt motorozta ? tudatta az FMLLC.

A délutáni időmérőn már száraz aszfalton száguldhatott a mezőny. Zarco az edzés első szakaszában az egyik kanyarban kicsúszott, de folytatni tudta a kvalifikációt. Azonban a fiatal versenyző rosszul ítélte meg a motor sérüléseit és nem a boxba hajtott, hanem megkezdett egy újabb gyors kört. Az esés miatt meghibásodott első fék hatására az első kanyarban újra a kavicságyban találta magát. Így a hazai nagydíjat Zarco a rajtrács végéről kezdheti, de mivel esőt jósolnak mára, így még a pontszerzésre is lehet esélye.

Nagyon sajnálom a mai időmérőn történteket, elnézést kértem a csapattól a hibámért. Az esésnél újra indult a motor és az hittem nem történt komoly baja, aztán az első féktávnál szembesültem vele, hogy nem működik az első fék. Holnap minden beleadok, szeretnék a hazai publikum előtt pontszerző helyen végezni ? nyilatkozta Johann Zarco.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Talmácsi pótolhatatlan

Szóljon hozzá!