ZETApress

hírportál

Mit jelent be Natasa?

Nincs még megegyezés a szerbekkel. Minden ellentétes tartalmú sajtóhír ellenére a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) nem egyezett meg, sőt nem is egyeztetett tegnap a Szerbiai Kajak-kenu Szövetséggel (KSS) Douchev-Janics Natasa távozása ügyében ? tudtuk meg sajtósaiktól.

A szerb médiában szerdán megjelent hírek szerint a csütörtöki napon Belgrádban, a déli órákban Douchev-Janics Natasa sajtótájékoztatón vesz részt, ahol Vlade Divaccal, a Szerb Olimpiai Bizottság elnökével közösen bejelenti, hogy a jövőben szerb színekben fog versenyezni. ? Ha egyáltalán igaz a belgrádi sajtótájékoztató híre, én akkor sem értem, hogy mit akarnak holnap bejelenteni. Semmiféle megegyezés nem történt, az üggyel kapcsolatban nincs új fejlemény. Holnap legfeljebb annyi történhet, hogy a sajtótájékoztatón bejelentik az MKKSZ által kért 150 ezer eurós kivásárlási ár elfogadását, és erről szándéknyilatkozatot küldenek nekünk. Ettől kezdve pedig az MKKSZ elnökségének jogköre eldönteni, hogy elfogadja-e azt ? mondta el tegnap Ábrahám Attila, az MKKSZ főtitkára.

Amióta a szerb szövetség megkapta a magyarok ajánlatát, azóta nem jelezte, hogy tárgyalni szeretne. Az egyeztetésre október 27-ig van lehetősége a szerbeknek, az MKKSZ elnökségének akkora kell eldönteni, hogy hozzájárul-e Douchev-Janics Natasa távozásához.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gabi bajnoksága | ZETApress

Szóljon hozzá!