ZETApress

hírportál

Gábor a 16. helyről indul

Az aragoni pálya immár második alkalommal ad otthont a Superbike világbajnokság versenyének, mely Talmácsi Gábor számára sem ismeretlen, hiszen 2010-ben a MotoGP sorozat Moto2-es kategóriájában már emlékezetes futamot teljesített. A két évvel ezelőtti szezonban itt sikerült dobogóra állnia, így szép emlékek kötik a pályához.

Az edzések minden egyes percét pénteken és szombaton is kemény munkával töltötte a Prorace csapat is, Gábor is. Talmának a tegnap délelőtti szabadedzésen sikerült gyorsulnia, majd az időmérőn még további 6 tizedet javított. Az utolsó boksz-kiállás után komoly forgalom volt a pályán, de Gábor jól időzített és a tréning legvégén megfutotta a leggyorsabb körét, mely a 16. rajtkockát eredményezte számára. Az időmérőt Cluzel nyerte Morals és Sofuoglu előtt ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

A kvalifikáció sajnos nem úgy jött össze, mint ahogy szerettük volna, de tudjuk, hogy mi lehet a megoldás, éppen ezért nagyon pozitívan állok a vasárnapi verseny elé. Az utolsó boksz-kiállás után óriási volt a forgalom a pályán, így csak egy gyors kört tudtam megtenni, viszont sikerült javítanom, aminek nagyon örülök. Továbbra is lépésről lépésre haladunk, de még vannak problémák, melyek kiküszöbölésén folyamatosan dolgozunk. Jelenleg is vizsgáljuk például, hogy mi okozhatja, hogy nem megfelelő az első gumi tapadása, ami miatt nehezen fordult a motor, illetve a motor áttételezése sem az igazi még, így a warm upon fogunk kipróbálni egy másikat ? értékelte Talmácsi a tegnapot.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma a legjobb tízben | ZETApress

Szóljon hozzá!