ZETApress

hírportál

Elromlott a kuplung

Talmácsi Gábor a péntekihez hasonlóan újabb két edzésen van túl, melyeken ismételten előreléptek, de hosszú az út, amin a ProRace csapattal elindultak. A tegnap délelőtti szabadedzésen folyamatosan sikerült javítania, majd 14 kör megtételét követően a 19. helyen végzett ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

A második időmérőn ismételten 45 perc állt a versenyzők rendelkezésére, hogy korábbi leggyorsabb köridejüket felülmúlják és minél előkelőbb rajtpozíciót szerezzenek. Talmácsi Gábor is ezen dolgozott, azonban a kvalifikáció második részében egy technikai probléma miatt kénytelen volt hosszabb látogatást tenni a boxba, miközben a szerelők gőzerővel azon voltak, hogy orvosolják a kuplunghibát.

A tréningből már csak néhány perc volt hátra, mikor Talmácsinak sikerült visszamennie a pályára. Igyekezett futni még egy utolsó gyors kört, de sajnos a kuplungkar megint beesett és minden esélye elszállt, hogy javítani tudjon a köridején. Holnap a 21. helyről várja a versenyt, melyet az Eurosport 13 órától élőben közvetít.

A setupok még nem az igaziak, de egy hosszú út kezdetén vagyunk és a cél az, hogy minden a lehető legjobban összeálljon. Sajnos elment a kuplung az időmérőn, így nem sikerült gyorsulni. Holnap a csapat kicseréli a kuplungot és megkockáztatunk egy drasztikusabbat állítani a futóművön is. Nem tudom, hogy a versenyen mennyire lehet majd előrejönni a 21. helyről, mindenesetre nagyon motivált vagyok és várom a folytatást! ? bizakodott Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma pontos volt | ZETApress

Szóljon hozzá!