ZETApress

hírportál

Ütésváltás Újbudán

A politikai-, gazdasági-, média-, és sportélet valamint a művészvilág ismert egyéniségei immáron 16. alkalommal találkoznak és mérik össze tudásukat a REGŐ?MAFC Páros Teniszkupán ? tudtuk meg a mai sajtóebéden, a gellérthegyi Búsuló Juhász étteremben.

A versenynek idén is a Műegyetem Hauszmann Alajos utcai Sporttelepe ad otthont június 2-án, szombaton. A kellemes időtöltéssel egybekötött sportolás a Valentin napihoz hasonlóan megint hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez, a személyes kapcsolatok kiépítéséhez, a szabadidő aktív eltöltéséhez. A nyolc pályán 32 pár versenyez a végső győzelemért, természetesen a kiesett játékosok idén is küzdhetnek a vigaszdíjért.

A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye, délelőtt a pályán mindenki nyerni akar és a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát erre a napra félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Néhány név az indulók közül: Balázs György, Bárándy Péter, B. Tóth László, Gógl Árpád, Hájos László, Horváth István, Justin István, Márky Jenő, Nagy József, Orodán Sándor, Pintér Sándor, Salamon Károly, Stumpf István, ifj. Szilvásy György, Üsztöke Botond. Az esti vacsorát követő ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás után látványos műsor várja a versenyzőket a Hegyalja úti Bara Hotelben egy Black & White Party keretén belül, ahol nemcsak a dekorációban, de a műsor felépítésében is visszaköszön a két domináló szín. A vendégeknek is tiszta fehérbe, vagy tiszta feketébe kell öltözniük!

Az est folyamán a táncé lesz a főszerep, a hangulatról ez alkalommal is a Henry Band gondoskodik és a többi fellépő is olyan zenét fog szolgáltatni, ami szintén a táncos lábúaknak fog kedvezni. Egy különleges produkcióval készül a Back II Black zenekarból ismert Bebe, valamint Dér Heni, a Sugarloaf együttes énekesnője. Bebét holnap este is láthatjuk a Hősök terén, az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvényén, az asztalokon pedig a Szentkirályi Emese ásványvizes palackjai álltak az eltűnt gyerekek fotóival.

Igazi kuriózumként egy fantasztikus divatbemutatóval készülnek, melyben Benes Anita ruhakölteményeit csodálhatjuk meg, mely színvilágában természetesen szintén illeszkedik az est koncepciójához, a fekete-fehér színekhez. Ezen kívül Töreki Andrea közreműködésével a The Violet?s énekes-táncos produkciója emeli az est fényét. A borárverésen a legismertebb magyar borászok nedűi kerülnek licit alá ? igaz itt feketék helyett vörösök lesznek! ?, a tombolán pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki. A rendezvény karitatív jellegű, a borárverés és a tombola bevételét az Afrikai?Magyar Egyesület számára ajánlják fel! A verseny fővédnöke Dr. György István főpolgármester-helyettes, a versenyigazgató Kiss András, a rendezvény háziasszonya Vabják Dóra lesz.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Eredményes poha-rakás | ZETApress
  2. Fehér sport feketében | ZETApress

Szóljon hozzá!