ZETApress

hírportál

Fehér sport feketében

A Szijjártó András ? Nagyiványi Tamás páros nyerte a XVI. REGŐ?MAFC Páros Tenisz Kupát tegnap a Hauszmann Alajos utcában. 2. Regőci Attila ? ifjabb Szilvásy György, 3. Csébi Péter ? Bodor Zsiga. A REGŐ Kft. alapítója ezzel már a 11. második helyét szerezte meg, de győznie még sosem sikerült.

A verseny szombat reggel 9 órakor félórás bemelegítés után szemerkélő esőben kezdődött. A 32 párost 8 négyfős csoportra osztották, így mind a nyolc pályán más-más csoport tagjai körmérkőztek. A csoportok első két helyezettje jutott a főágra, a 3-4. helyezettek a vigaszágon folytathatták. Itt már direkt kiesés volt a végső győzelemért, illetve a ?vigaszdíjakért?. A vigaszág győztese Magyar Attila ? Rónai-Horst László, 2. Karácsony Mihály ? Baja Ferenc, 3. Varga Zoltán ? Juhász Ferenc és Nyúl Sándor ? Budai László lett.

Délben a megszokott gulyásleves és palacsinta volt a menü, s addigra a Nap is kisütött. Nem csak ásványvízzel öblíthettük le az ebédet, de a támogatók jóvoltából a sör, bor és a pálinka is folyt. Sportemberek lévén tartózkodtunk a mértéktelen alkoholfogyasztástól: a mérték nem a vödör volt, s a tartózkodás sem az asztal alatt! A fárasztó csaták után energiaitalokkal frissíthettük fel magunkat, s a büfét is korlátlanul használhattuk.

A fehér sport szerelmesei az egész napos ütésváltás után fekete-fehér díjkiosztóra mentek a Hegyalja úti Bara Hotelbe. Mivel a két szín szabadon variálható volt, így a sötét öltönyhöz felvehettünk fehér inget is. Sajnos csak kevesen éltünk a lehetőséggel, a többség fekete ruhát és fekete inget öltött. A hölgyek is fekete estélyiben érkeztek. Alig néhány fehér ruhás hölgyet láttunk a vendégek között, de így legalább a tömeges esküvőre sem gondolhattunk!

A bőséges vacsora előtt a Dalarna Szalon mutatta be a legújabb divatot, étkezés után a Henry Band muzsikált. A díjátadót követően Bebe és Dér Heni lépett fel, majd tombolasorsolás és borárverés következett. Ezek bevételét az Afrikai?Magyar Egyesületnek ajánlották fel a szervezők. A tombola fődíjaként hétvégi tesztvezetés és külföldi utazás is szerepelt. Lassan eljött az éjfél, s vele újra a Hanry Band. A remek díjátadó gálát követően a REGŐ Kft-vel legközelebb augusztus 24-26-án, a XVII. Magyar Borok Útja Rallyen találkozhatunk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Tokajban borozhatunk | ZETApress

Szóljon hozzá!