ZETApress

hírportál

Tokajban borozhatunk

Alig ért véget a nagy sikerű XVI. REGŐ?MAFC Páros Teniszkupa, máris javában zajlik a XVII. Magyar Borok Útja Rallye szervezése. Az idei, augusztus 24-én rajtoló boros autós túra pontos útvonalát ez évben is Ferjáncz Attila örökös magyar rallye-bajnokunk tervezi meg.

Az egri, tokaji, majd a dél-balatoni borvidéken 20-23 pincészetet látogatunk meg a hosszú hétvége alatt, útba ejtve két pálinkafőzdét is. Az egyes állomásokon nem csak hazánk finomabbnál finomabb boraival ismerkedhetnek meg a versenyzők, hanem játékos feladatok, vetélkedős során további pontszerzésre is van lehetőség a Regő Kft. szervezésében.

Érdemes a legjobb formájukat hozni, hiszen a tét nem kicsi; az útvonal, az időkeret pontos betartása és a játékokban nyújtott teljesítmény alapján dől el, ki veheti át az ünnepélyes díjátadó gálán az idei első helyezettnek járó trófeát. A nagy érdeklődésre való tekintettel már csak néhány helyünk van, hiszen idén 80 autóban korlátoztuk a maximális indulók számát. De aki gyors, még velünk tarthat! ? mondta Regőci Attila, a Magyar Borok Útja Rallye főszervezője.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Megváltozik a rajthely | ZETApress

Szóljon hozzá!