ZETApress

hírportál

Elsőkből lettek utolsók

A Sztármenedzserek csapata ? melyben több egykori politikus is ütőt ragadott ? nyerte a XI. Valentin-napi Páros Teniszgálát tegnap a Tabáni Tenisz Centerben a Művészek?Sportolók előtt. Harmadik a Politikusok válogatottja lett, míg a tavalyi ? s eddig már nyolcszoros ? győztes Újságírók csak a negyedik helyen végeztek.

Minden csapatot 14 páros alkotott. A múlt pénteken leírtakkal ellentétben a Fazakas Szabolcs?Horváth István páros nem állt rajthoz a politikusok között. Lehet, hogy csapatuk ezért végzett egy hellyel hátrább a tavalyinál? Pedig Temesvári Andrea teniszbajnokunk Veress János pénzügyminiszterrel az oldalán most is őket erősítette.

A fárasztó nap végén a Citadella étterem Panoráma sátrában gyűltünk össze a díjkiosztásra. Előtte remek műsornak tapsolhattunk. A tavalyi MegaSztárból megismert Molnár Andrea és társai tánca után a Glória Együttes énekelt. Jelinek Zsu a musical, Tóth Pál Szilvi az operett, Bősze Bea pedig a pop-rock világából érkezett, s az ősszel megjelent Áve Mária című lemezükből tartottak rövid bemutatót. Őket a President tánc-show-ja követte. Az öt fiú dobozokon állva, ülve táncolt. Kézzel-lábbal verték a taktust a földön, a dobozon és saját testükön egyaránt. Magony Szilvi, az est háziasszonya utoljára Dani Zoltánt konferálta fel. A magyar Elvis Presley élethűen adta elő a tragikus sorsú Király jól ismert slágereit.

Az est a jótékonyságról is szólt. A borárverésen négy-ötezer forintról indult a két-két üveg bor, s megadtak értük negyven-ötvenezret is. Csak néhányan vásároltak belőlük, de ők annál többet. (Mivel a versenyben is párosok indultak, stílszerűen a borok is párosával voltak dobozolva. Csomagolásuk a Bock-Pincészettől származott, de a nedűk másoktól is érkeztek.) Nem csak az ebből, hanem a kétezer forintos tombolákból befolyt összeget is az Egészség Hídja Összefogás Egyesület vezetője, Körtvélyesi Éva kapta meg az éjféli sorsolást követően.

Nem kellett az éjszakát étlen-szomjan végigülnünk, mert a REGŐ Kft. rendezvénye svédasztalos vacsorával indult. Az asztalokon fehér- és vörösborok is folytak, de tüzes vizet és folyékony kenyeret is kérhettünk a pincérektől. Nem csak a színpadon táncoltak a profik, hanem a díjkiosztót követően a közönség is rophatta hajnalig. Regőci Attila, az est házigazdája nem szereti a felugrálós vendéget, de reggel 6 után már senkit sem marasztalt. Folytatás nyáron, a MAFC?REGŐ Teniszgálán. Szeressük egymást addig is, gyerekek!

3 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Gyorsabb és rugalmasabb lett az Unió
  2. ZETApress » Új telephely Nagytarcsán
  3. Szeretik egymást a gyerekek | ZETApress

Szóljon hozzá!